Aku Klone gambar C: drive. Kepiye cara mulihake?

Tindakake kaya ing ngisor iki kanggo mulihake data C: drive (yen komputer nganggo C: drive yaiku komputer A):

1. Temokake komputer liyane (Komputer B) nganggo Windows & DataNumen Disk Image dipasang.
2. Copot disk saka komputer A banjur pasang menyang komputer B.
3. Gunakake DataNumen Disk Image kanggo mulihake gambar bali menyang disk / drive sing dipasang.
4. Copot disk saka komputer B banjur pasang maneh menyang komputer A.
5. Start komputer A.