Kepiye cara nganyari produkku?

Mangga dipriksa privasi upgrade.

Kanggo versi demo, sampeyan bisa nganyari kanthi:

  1. Download versi paling anyar saka situs web.
  2. Instal versi paling anyar, sing bakal instal versi lawas banjur instal versi anyar kanthi otomatis.

Kanggo versi lengkap, monggo kirim aku ID pesenan sampeyan ing panjaluk upgrade.

Yen sampeyan duwe upgrade gratis, kita bakal ngirim URL undhuhan versi lengkap, uga tombol lisensi kanggo ngaktifake lisensi.

Yen sampeyan ora layak kanggo upgrade gratis, mula kita bakal ngirim URL pesen kanggo versi sing diupdate, supaya sampeyan bisa nerusake lan mbayar upgrade.