Cara ndandani pamisah zip ngajukake

Kanggo ndandani pamisah zip file (nganggep jeneng file 'mysplit.zip'), coba lakoni kaya ing ngisor iki:

1. download DataNumen File Splitter lan nginstal ing komputer.
2. Start DataNumen File Splitter.
3. Klik tombol "Gabung".
4. Ing dialog "Gabung", pilih kabeh file pamisah lan tambahake menyang dhaptar file sumber.
5. Priksa manawa urutan bagean ing dhaptar padha karo urutan asline, yaiku, mysplit.z01 minangka urutan kaping pisanan lan mysplit.z1 minangka sing nomer loro, lsp.zip yaiku sing terakhir.

Gunakake tombol "Pindhah Munggah" lan "Pindhah Down" kanggo nyetel urutane yen prelu. Yen salah sawijining bagean ora kejawab utawa ngrusak, mula sampeyan ora bisa nggatekake, nanging sampeyan isih kudu tetep tumata. Contone, yen bagean 2 ora kejawab, priksa manawa bagean sing ana ing dhaptar kasebut mysplit.z01, mysplit.z03,…, mysplit.zip.

6. Setel jeneng file tujuan, kayata mysplit_merged.zip
7. Klik “Start Gabung ”kanggo nggabungake bagean menyang file tujuan mysplit_merged.zip.
8. Sawise proses gabung rampung, sampeyan bisa start DataNumen Zip Repair lan ndandani mysplit_merged.zip kaya biasane zip ngajukake File sing tetep bakal ngemot data kabeh bagean pamisah Zip ngajukake Sampeyan bisa mbukak kanthi populer Zip keperluan, kayata WinZip, MenangRAR, Etc.