Cara ndandani sing wis diramal zip ngajukake

Data internal lan struktur sing dibentang Zip file padha karo file split Zip file Bedane mung jeneng-jeneng bagean saka file kasebut, yaiku:

Saben bagean pamisah Zip file duwe ekstensi sing beda (kayata 'mysplit.z01', 'mysplit.z02', lsp., lan 'mysplit.zip'kanggo pérangan pungkasan). Nalika kabeh bagean saka mbuwang Zip file duwe jeneng sing padha (kayata 'myspan.zip').

Mula, cara kanggo ndandani sing wis diramal Zip file mung padha karo pamisah Zip file (nganggep jeneng file span sampeyan 'myspan.zip'), kaya ing ngisor iki:

1. Gawe temporary folder ing hard drive sampeyan, kanthi asumsi C: \ TempFolder \.
2. Salin MySpan.zip ing kawitan zip disk menyang C: \ TempFolder \ lan ganti jeneng dadi myspan.z01
3. Salin MySpan.zip ing kaloro zip disk menyang C: \ TempFolder \ lan ganti jeneng dadi myspan.z02
4. Baleni langkah 3 nganti myspan.zip ing kabeh zip disk wis disalin menyang C: \ TempFolder \ lan diganti jeneng miturut urutane. Elingi MySpan.zip ing pungkasan zip disk ora prelu diganti jeneng.
5. Tindakake pandhuan kanggo ndandani pamisah zip file kanggo ndandani sing mbentang Zip ngajukake.