Kepiye carane mbalekake pesenanku?

Adhedhasar kita mbalekake kebijakan, yen sampeyan entuk mbalekake, sampeyan bisa hubungi kita lan kirim panjalukan menyang kita.

Ing panjaluk mbalekaken, wenehake rincian ing ngisor iki:

  1. Apa masalah file sing rusak utawa rusak?
  2. Apa sampeyan nemoni kesalahan nalika nggunakake produk? Yen ya, apa sampeyan bisa ngirim gambar layar pesen kesalahan menyang kita?
  3. Apa produk kita ngrampungake proses pemulihan ing pungkasan? Apa pemulihan sukses utawa ora?
  4. Apa sampeyan entuk data sing dikarepake ing asil pamulihan? Yen ora, apa data sing sampeyan karepake? Sampeyan bisa menehi sawetara conto yen jumlah data gedhe.
  5. Apa asil pemulihan pancen ora ana gunane kanggo sampeyan?

Uga kirim log perbaikan.

Kanggo entuk log perbaikan, monggo:

  1. Ndandani file sampeyan.
  2. Sawise reparasi, klik tombol "Simpen Log".
  3. Ing dialog file nyimpen, priksa manawa pilihan "Kalebu Informasi Sistem" dipilih.
  4. Simpen log menyang file.
  5. Gunakake WinZip or WinRAR kanggo ngompres file log banjur dikirim menyang kita.

Matur nuwun kanthi sanget kanggo kerjasama!