Kepiye cara mateni lisensi?

Sampeyan bisa mateni lisensi kanthi:

Kaping 1 S.tart piranti lunak.
2. Pindhah menyang tab "About".
3. Ing tengah tab, sampeyan bisa ndeleng informasi lisensi sampeyan.
4. Klik tombol "Pateni Lisensi" kanggo nggawe file panjaluk mateni.
5. Kirimake file menyang kita supaya bisa ngrampungake proses mateni kanggo sampeyan.