Apa sampeyan bisa nambah backlink menyang situs webku?

Ora Ana. Nuwun sewu, nanging kita nuwun ora nampa panjaluk tautan. Email saka panjaluk kasebut bakal dijupuk minangka spam lan bakal diblokir ing salawas-lawase.

Matur nuwun kanthi sanget kanggo pangerten!