Gejala:

Sampeyan bisa mbukak folder ing folder offline (.ost) file, nanging ora bisa nyinkronake karo server Exchange, utawa nemoni macem-macem pesen kesalahan sinkronisasi sing ditampilake ing log sinkronisasi ing folder Item sing Dibusak.

Penjelasan sing Tepat:

Kesalahan iki tegese sampeyan OST file rusak, utawa siji utawa luwih pesen email ing OST file rusak lan proses sinkronisasi ora bisa diowahi.

Solution:

Yen ana siji utawa sawetara pesen email sing salah sing nyebabake kesalahan, mula kadang sampeyan mung bisa mbusak pesen kasebut kanggo ngatasi kesalahan. Uga Microsoft nyedhiyakake OST Alat Priksa Integritas sing bisa uga ngatasi sawetara kesalahan sinkronisasi suntingan. Nanging, kanggo most kasus, solusi paling apik kanggo nyegah ilang data lan kesalahan liyane yaiku nggunakake DataNumen Exchange Recovery, kayata:

  1. Tutup Microsoft Outlook lan aplikasi liyane sing bisa ngakses OST ngajukake.
  2. Golek OST file sing nyebabake kesalahan. Sampeyan bisa nemtokake lokasi file adhedhasar properti sing ditampilake ing Outlook. Utawa nggunakake search fungsi ing Windows kanggo nggoleki OST ngajukake.
  3. Pulih data offline ing OST ngajukake. Exchange OST file ngemot data offline, kalebu pesen mail lan kabeh item liyane, ing kothak layang Exchange, sing penting banget kanggo sampeyan. Kanggo mulihake lan nylametake data kasebut, sampeyan kudu nggunakake DataNumen Exchange Recovery kanggo mindhai OST file, pulihake data ing njero, lan simpen menyang file Outlook PST tanpa kesalahan supaya sampeyan bisa ngakses kabeh pesen lan item nganggo Outlook kanthi gampang lan efisien.
  4. Gawe serep asli OST ngajukake. Kanggo keamanan, luwih becik sampeyan serep.
  5. Ganti jeneng utawa busak asli OST ngajukake.
  6. Ndandani kesalahan. Priksa manawa setelan akun email Exchange ing Outlook bener, lan Outlook bisa sukses nyambung menyang server Exchange. Banjur restart Outlook lan kirim / nampa email sampeyan ing kothak layang Exchange sing cocog, sing bakal ngidini Outlook nggawe file folder offline anyar kanthi otomatis lan nyinkronake data kasebut karo kothak layang Exchange. Yen cara iki ora bisa digunakake, mula profil email sampeyan saiki salah, lan sampeyan kudu mbusak lan nggawe sing anyar, kaya ing ngisor iki:
    • 6.1 Tutup Microsoft Outlook.
    • 6.2 Klik Start, banjur klik Control Panel.
    • 6.3 Klik Ngalih menyang Tampilan Klasik yen sampeyan nggunakake Windows XP utawa versi sing luwih dhuwur.
    • 6.4 Klik kaping pindho mail.
    • 6.5 Ing Persiyapan Mail kothak dialog, klik Tampilake Profil.
    • 6.6 Pilih salah sawijining profil sing salah ing dhaptar banjur klik mbusak kanggo nyopot.
    • 6.7 Baleni 6.6 nganti kabeh profil sing salah wis dicopot.
    • 6.8 Klik Tambah kanggo nggawe profil anyar lan nambah akun email miturut setelan ing server.
    • 6.9 Start Outlook lan salaras maneh kothak layang Exchange, sampeyan bakal nemokake masalah kasebut ilang.
  7. Impor data sing dibalekake ing langkah 3. Sawise sampeyan OST masalah file rampung, tetep anyar OST file kanggo kothak layang Exchange mbukak, banjur bukak file PST sing digawe ing langkah 3 nganggo Outlook. Minangka ngemot kabeh data sing wis pulih ing asli OST file, sampeyan bisa nyalin item sing dibutuhake menyang sing anyar OST ngajukake kaya sing dibutuhake.

Cathetan: