Gejala:

Nalika ngakses file PST Outlook nganggo Microsoft Outlook, sampeyan bakal ndeleng pesen kesalahan ing ngisor iki:

Microsoft Outlook wis nemoni masalah lan kudu ditutup. Nuwun sewu amarga ora kepenak.

Penjelasan sing Tepat:

Kapan Microsoft Outlook nemoni kesalahan utawa pengecualian sing ora dikarepake, kesalahan kasebut bakal nglaporake lan mandheg. Ana macem-macem alasan sing bakal nambah kesalahan iki, kalebu korupsi file PST Outlook, bug ing program Outlook, sumber daya sistem sing ora cukup, pesen sing cacat, lsp.

Yen ana kerusakan data ing file Outlook PST sing nyebabake kesalahan iki, sampeyan bisa nggunakake produk iki DataNumen Outlook Repair kanggo ndandani file PST sing rusak lan ngatasi masalah kasebut.

Cathetan: