Gejala:

Nalika staring Microsoft Outlook, sampeyan entuk pesen kesalahan ing ngisor iki:

Ora bisa mbukak folder email gawan sampeyan. File xxxx.ost dudu file folder offline.

ngendi 'xxxx.ost'jenenge folder offline (.ost) file digawe dening Outlook nalika nggarap kothak layang Exchange offline. Sampeyan bisa uga ora ngerti file kasebut amarga digawe kanthi implisit.

Penjelasan sing Tepat:

Ana rong sebab sing bakal nyebabake kesalahan iki, kaya ing ngisor iki:

  • The OST file rusak utawa rusak, lan ora bisa dingerteni dening Microsoft Outlook, mula Outlook bakal nglaporake kesalahan iki.
  • The OST file digandhengake karo kothak layang ing server Exchange. Yen ana sebab apa wae, Microsoft Outlook ora bisa ngakses kothak layang Exchange utawa start nyinkronake kothak layang karo folder offline ing OST file, bakal nglaporake kesalahan iki. Sawetara conto umum yaiku:

1. Ing Outlook, sampeyan durung ngeset akun email kanggo ngakses kothak layang Exchange kanthi bener.

2. Ing Outlook, sampeyan mbusak akun email kanggo kothak layang Exchange.

3. Ing server Exchange, kothak layang Exchange, utawa akun email kanggo kothak layang Exchange dipateni utawa dibusak.

4. Ana masalah komunikasi antarane Outlook lan server Exchange.

5. Sampeyan ora duwe akun email Exchange. Lan akun email sampeyan adhedhasar POP3, IMAP, HTTP utawa server mail liyane saliyane server Exchange. Nanging sampeyan wis nggawe akun email minangka basis Exchange.

Solution:

Kanggo ngatasi kesalahan iki lan nyegah kelangan data, sampeyan kudu nindakake kaya ing ngisor iki:

  1. Golek OST file sing nyebabake kesalahan. Adhedhasar informasi ing pesen kesalahan, sampeyan bisa kanthi gampang nemokake file kasebut. Sampeyan uga bisa nggunakake search fungsi ing Windows kanggo nggoleki OST ngajukake.
  2. Nylametake data offline ing OST ngajukake. Exchange OST file ngemot data offline, kalebu pesen mail lan kabeh item liyane, ing kothak layang Exchange, sing penting banget kanggo sampeyan. Kanggo nylametake data kasebut, sampeyan kudu nggunakake DataNumen Exchange Recovery kanggo mindhai OST file, pulih data ing njero, lan simpen menyang file PST Outlook supaya sampeyan bisa ngakses kabeh pesen lan item nganggo Outlook kanthi gampang lan efisien.
  3. Gawe serep ing OST ngajukake. Kanggo keamanan, luwih becik sampeyan serep.
  4. Ganti jeneng utawa busak asli OST file sing nyebabake masalah.
  5. Ndandani kesalahan.
    • 5.1.

    Yen kothak layang Exchange lan akun email isih valid, sampeyan kudu nggawe manawa setelan akun email ing Outlook wis bener, lan Outlook bisa nyambung menyang server Exchange kanthi bener. Banjur sampeyan bisa start Outlook lan kirim / nampa email sampeyan ing kothak layang Exchange, sing bakal nggawe Outlook nggawe sing anyar OST file kanthi otomatis lan sinkronisasi data kasebut karo kothak layang Exchange. Yen cara iki ora bisa digunakake, mangga tulung tututi pandhuan ing 5.2.

  6. 5.2. Yen kothak layang Exchange utawa akun email sampeyan ora ana maneh, utawa sampeyan ora duwe akun email Exchange, utawa pandhuan ing 5.1 ora bisa digunakake, mula profil email sampeyan saiki salah, sampeyan kudu mbusak lan gawe sing anyar, kaya ing ngisor iki:
    • 5.2.1 Klik Start, banjur klik Control Panel.
    • 5.2.2 Klik Ngalih menyang Tampilan Klasik yen sampeyan nggunakake Windows XP utawa versi sing luwih dhuwur.
    • 5.2.3 Klik kaping pindho mail.
    • 5.2.4 Ing Persiyapan Mail kothak dialog, klik Tampilake Profil.
    • 5.2.5 Pilih salah sawijining profil sing salah ing dhaptar banjur klik mbusak kanggo nyopot.
    • 5.2.6 Baleni 5.2.5 nganti kabeh profil sing salah wis dicopot.
    • 5.2.7 Klik Tambah kanggo nggawe profil anyar lan nambah akun email miturut jinise.
    • 5.2.8 Start Outlook, sampeyan bakal nemokake masalah ilang.

Cathetan: