Mode Recovery Exchange:

Microsoft Outlook 2003 lan versi anyar ngenalake fitur anyar sing diarani Mode Exchange Cached, sing sejatine minangka versi folder offline sing luwih apik ing versi Outlook lawas. Mode Exchange Cached nyedhiyakake akeh fungsi kanggo nggawe sinkronisasi lan operasi offline kanthi efisien lan gampang. Salah sijine yaiku Mode Pemulihan Exchange.

Nalika server Exchange, database, utawa kothak layang sing ana gandhengane karo folder offline (.ost) file wis disetel maneh, utawa ana konsistensi ing antarane kothak layang Exchange lan OST file, banjur yen sampeyan mbukak Outlook 2002 utawa versi sing luwih lawas, utawa mbukak Outlook 2003 lan versi sing luwih anyar nanging wis Mode Exchange Cached dipateni, lan milih bisa online, banjur Outlook bakal nggawe sing anyar OST file kanggo kothak layang anyar. Sing lawas OST file ora bakal dibusak, nanging sampeyan ora bisa ngakses data ing kana. Mengko yen kothak surat asli kasedhiya maneh, sampeyan bakal bisa ngakses data ing kothak lawas OST file, nanging sing ana ing sing anyar OST file bakal ora bisa diakses maneh. Yen sampeyan kudu ngakses data ing kalorone OST file, sampeyan kudu ngowahi profil Outlook kanthi manual kanggo ngarahake menyang sing gegandhengan OST file, sing nyenengake banget.

Nanging, yen sampeyan nggunakake Outlook 2003 lan versi sing luwih anyar, lan Mode Exchange Cached diaktifake, sampeyan bakal weruh pesen peringatan ing ngisor iki nalika kothak layang Exchange wis disetel maneh utawa ora cocog:

Exchange saiki ing mode pemulihan. Sampeyan bisa nyambung menyang server Exchange nggunakake jaringan, bisa offline, utawa mbatalake logon iki.

sing nuduhake Outlook lan Exchange saiki lagi ing Mode Pemulihan Exchange.

Nalika ing Mode Pemulihan Exchange, sampeyan duwe rong pilihan:

  • Mode offline Yen sampeyan milih Pakaryan Offline, sampeyan bisa ngakses data ing data lawas OST file, nanging ora menyang server Exchange. Sing lawas OST file isih bisa diakses ing mode offline.
  • Mode online. Yen sampeyan milih Sambungake, sampeyan bisa ngakses server Exchange, nanging ora lawas OST ngajukake Yen sampeyan pengin ngakses data ing lawas OST file, sampeyan bisa metu saka Outlook lan start maneh ing Mode Offline.

Mangkono, kanthi milih macem-macem opsi, sampeyan bisa ngakses sing lawas OST file utawa kothak layang anyar ing server Exchange kanthi selektif.

In Mode Pemulihan Exchange, Sampeyan bisa ngowahi lawas OST ngajukake menyang file PST kanggo pindhah data menyang kothak layang Exchange anyar.

Yen mengko kothak layang Exchange lawas sing ana gandhengane karo sing lawas OST file kasedhiya maneh, banjur kanthi milih Sambungake, sampeyan bakal metu Mode Pemulihan Exchange kanthi otomatis.

Nanging, yen kothak layang ora kasedhiya kanthi permanen, utawa ora cocog karo sing lawas OST file amarga ing OST file korupsi, banjur carane metu Mode Pemulihan Exchange lan nggawe Outlook bisa digunakake maneh? Ing ngisor iki wangsulan.

Metu Mode Pamulihan Exchange lan Bisa Biasa maneh:

Yen kothak layang Exchange ora kasedhiya ing salawas-lawase, utawa ora cocog karo sing lawas OST ngajukake amarga file korupsi, banjur coba tindakake kaya ing ngisor iki kanggo metu Mode Pemulihan Exchange lan supaya Outlook bisa digunakake kanthi normal maneh:

  1. Tutup Microsoft Outlook lan aplikasi liyane sing bisa ngakses sing lawas OST ngajukake.
  2. Temokake sing lawas OST ngajukake. Sampeyan bisa nggunakake search fungsi ing Windows kanggo nggoleki OST ngajukake Utawa goleki ing lokasi sing wis ditemtokake kanggo file.
  3. Nylametake data offline ing lawas OST ngajukake. lawas OST file ngemot data offline, kalebu pesen mail lan kabeh item liyane, ing kothak layang Exchange lawas, sing penting banget kanggo sampeyan. Kanggo nylametake data kasebut, sampeyan kudu nggunakake DataNumen Exchange Recovery kanggo mindhai lawas OST file, pulih data ing njero, lan simpen menyang file PST Outlook supaya sampeyan bisa ngakses kabeh pesen lan item ing Outlook kanthi gampang lan efisien.
  4. Gawe serep lawas OST ngajukake. Kanggo keamanan, luwih becik sampeyan serep.
  5. Pateni Mode Exchange Cached.5.1 Start Pangarepan.
    5.2 Ing Tools menu, klik Akun E-Mail, klik Deleng utawa ganti akun email sing ana, banjur klik Sabanjure.
    5.3 Ing Outlook ngolah email kanggo akun kasebut kanthi urutan ing ngisor iki dhaptar, klik akun email Server Exchange, banjur klik Ganti.
    5.4 Ing sangisore Microsoft Exchange Server, klik kanggo mbusak Gunakake Mode Cached Cached mriksa kothak.
    5.5 Exit Outlook.
  6. Ganti jeneng utawa busak sing lawas OST ngajukake.
  7. Nguripake Mode Exchange Cached.7.1 Start Pangarepan.
    7.2 Ing Tools menu, klik Akun E-Mail, klik Deleng utawa ganti akun email sing ana, banjur klik Sabanjure.
    7.3 Ing Outlook ngolah email kanggo akun kasebut kanthi urutan ing ngisor iki dhaptar, klik akun email Server Exchange, banjur klik Ganti.
    7.4 Ing sangisore Microsoft Exchange Server, klik kanggo ngaktifake Gunakake Mode Cached Cached mriksa kothak.
    7.5 Exit Outlook.
  8. Mbangun maneh sing anyar OST Gambar. Restart Outlook lan priksa manawa setelan kanggo akun kothak layang Exchange anyar ing Outlook bener, lan Outlook bisa sukses nyambung menyang server Exchange. Banjur kirim / nampa email sampeyan ing kothak layang Exchange sing cocog, sing bakal ngidini Outlook nggawe file folder offline anyar kanthi otomatis lan nyinkronake datane karo kothak layang Exchange. Yen cara iki ora bisa digunakake, mula profil email sampeyan saiki salah, lan sampeyan kudu mbusak lan nggawe sing anyar, kaya ing ngisor iki:
    • 8.1 Tutup Microsoft Outlook.
    • 8.2 Klik Start, banjur klik Control Panel.
    • 8.3 Klik Ngalih menyang Tampilan Klasik yen sampeyan nggunakake Windows XP utawa versi sing luwih dhuwur.
    • 8.4 Klik kaping pindho mail.
    • 8.5 Ing Persiyapan Mail kothak dialog, klik Tampilake Profil.
    • 8.6 Pilih salah sawijining profil sing salah ing dhaptar banjur klik mbusak kanggo nyopot.
    • 8.7 Baleni 8.6 nganti kabeh profil sing salah wis dicopot.
    • 8.8 Klik Tambah kanggo nggawe profil anyar lan nambah akun email miturut setelan ing server Exchange.
    • 8.9 Start Outlook lan salaras maneh kothak layang Exchange, sampeyan bakal metu Mode Pemulihan Exchange.
  9. Impor data sing dibalekake ing langkah 3. Sawise sampeyan metu Mode Pemulihan Exchange, tetep sing anyar OST file kanggo kothak layang Exchange mbukak, banjur bukak file PST sing digawe ing langkah 3 nganggo Outlook. Minangka ngemot kabeh data sing wis pulih ing data lawas OST file, sampeyan bisa nyalin item sing dibutuhake menyang sing anyar OST ngajukake kaya sing dibutuhake.

Cathetan: