Mbusak Email lan Obyek Exchange miturut Kesalahan:

Yen sampeyan mbusak email utawa obyek liyane ing kothak layang Exchange, kanthi ngeklik tombol "Del", banjur bakal dipindhah menyang folder "Item sing Dibusak". Sampeyan bisa mulihake kanthi mung pindhah menyang folder "Barang sing Dibusak", nemokake email utawa obyek sing sampeyan pengin, lan pindhah menyang lokasi asline utawa folder normal liyane.

Nanging, yen sampeyan mbusak obyek Exchange kaya sing diandharake ing telung kahanan ing ngisor iki, mula busanan kasebut bakal tetep permanen:

  • Sampeyan utawa administrator nggunakake operasi hard-delete (Shift + Del) kanggo mbusak obyek Exchange. Operasi hard-delete ngidini Exchange mbusak obyek tanpa ngirim menyang folder "Item sing Dibusak" utawa Cache Barang sing Dibusak nalika properti Cache Item sing Dibusak ora diaktifake.
  • Sampeyan utawa administrator mbusak obyek kasebut ing folder "Item sing Dibusak".
  • Administrator ora sengaja mbusak kothak layang utawa malah server Exchange nalika nggunakake program Microsoft Exchange Administrator. Yen ngono, Exchange permanen mbusak kothak layang utawa server saka direktori.

Sanajan obyek kasebut dihapus kanthi permanen, sampeyan isih bisa nemokake maneh folder offline (.ost) file sing cocog karo kothak layang Exchange, minangka OST file minangka salinan offline isi kothak layang ing server. Lan ana rong kahanan:

  • Sampeyan durung nyelarasake OST ngajukake karo server. Yen ngono, obyek sing ilang saka server isih ana ing OST file biasane.
  • Sampeyan wis nyinkronake OST ngajukake karo server. Yen ngono, obyek sing ilang saka server uga bakal dicopot saka OST ngajukake.

Kanggo kahanan apa wae, sampeyan bisa nggunakake DataNumen Exchange Recovery kanggo mbalekake obyek sing dibusak saka OST ngajukake Nanging kanggo macem-macem kahanan, sampeyan bisa uga njaluk obyek sing ora dicopot saka macem-macem lokasi.

nggunakake DataNumen Exchange Recovery kanggo ngilangi Objek Bursa sing Dibusak kanthi permanen:

Coba tindakake kaya ing ngisor iki kanggo mbalekake permanen obyek Exchange nganggo DataNumen Exchange Recovery:

  1. Ing komputer lokal, temokake OST file sing cocog karo kothak layang Exchange sing pengin sampeyan batalake obyek. Sampeyan bisa nemtokake lokasi file adhedhasar properti sing ditampilake ing Outlook. Utawa nggunakake search fungsi ing Windows kanggo nggoleki. Utawa goleki ing sawetara lokasi sing wis ditemtokake.
  2. Tutup Outlook lan aplikasi liyane sing bisa ngakses OST ngajukake.
  3. Start DataNumen Exchange Recovery.
  4. Pilih OST file ditemokake ing langkah 1 minangka sumber OST file kanggo dibalekake.
  5. Setel jeneng file PST sing tetep output yen prelu.
  6. Klik “Start Waras ”tombol kanggo mbalekake sumber OST ngajukake. DataNumen Exchange Recovery bakal mindai lan mulihake obyek sing wis ilang ing sumber kasebut OST file, lan simpen menyang file Outlook PST anyar sing jenenge kasebut ing langkah 5.
  7. Sawise proses pemulihan, sampeyan bisa nggunakake Microsoft Outlook kanggo mbukak file PST sing tetep output lan entuk obyek sing durung dibukak. Yen sampeyan durung nyelarasake OST ngajukake karo server, banjur sampeyan bisa nemokake obyek sing ora dicopot ing lokasi asline. Nanging, yen sampeyan wis nyinkronake OST file, banjur sampeyan bisa nemokake obyek sing ora dicopot ing lokasi sing mbusak permanen. Contone, yen sampeyan nggunakake tombol "Shift + Del" kanggo mbusak email permanen saka folder "Inbox", banjur DataNumen Exchange Recovery bakal mulihake maneh menyang folder "Inbox" sawise proses pemulihan. Yen sampeyan nggunakake tombol "Del" kanggo mbusak email iki saka folder "Inbox", lan banjur busak permanen saka folder "Item sing Dibusak", banjur sawise pulih, folder bakal dibalekake menyang folder "Item sing Dibusak".

Catetan: Sampeyan bisa nemokake obyek duplikat ing folder "Waras_Groupxxx". Mangga ora digatekake. Amarga kadang nalika sampeyan mbusak obyek saka kothak layang Exchange lan disinkronake karo OST file, Outlook bakal nggawe salinan duplikat kanthi implisit. DataNumen Exchange Recovery kuat banget supaya bisa nemokake kabeh salinan implisit kasebut uga lan dianggep kaya lost & barang sing ditemokake, sing bakal dibalekake banjur dilebokake ing folder sing diarani "Recovered_Groupxxx" ing file PST sing tetep output.