Gejala:

Nalika nggunakake Microsoft Outlook kanggo mbukak utawa nyinkronake folder offline (.ost) file, sampeyan ndeleng pesen kesalahan ing ngisor iki:

Ora bisa nggedhekake folder. Set folder ora bisa dibukak. Kesalahan bisa dideteksi ing file xxxx.ost. Tutup kabeh aplikasi sing aktif karo mail, banjur gunakake Alat Ndandani Inbox.

ngendi 'xxxx.ost'jenenge folder offline (.ost) file digawe dening Outlook nalika nggarap kothak layang Exchange offline. Sampeyan bisa uga ora ngerti file kasebut amarga digawe kanthi implisit.

Penjelasan sing Tepat:

Nalika OST file dadi rusak utawa rusak, lan ora bisa diproses dening Microsoft Outlook, bakal nglaporake kesalahan iki.

Solution:

Kanggo ngatasi kesalahan iki lan nyegah kelangan data, coba tindakake kaya ing ngisor iki:

  1. Tutup Microsoft Outlook lan aplikasi liyane sing bisa ngakses OST ngajukake.
  2. Golek OST file sing nyebabake kesalahan. Adhedhasar informasi ing pesen kesalahan, sampeyan bisa kanthi gampang nemokake file kasebut. Sampeyan uga bisa nggunakake search fungsi ing Windows kanggo nggoleki OST ngajukake.
  3. Pulih data offline ing OST ngajukake. Exchange OST file ngemot data offline, kalebu pesen mail lan kabeh item liyane, ing kothak layang Exchange, sing penting banget kanggo sampeyan. Kanggo mulihake lan nylametake data kasebut, sampeyan kudu nggunakake DataNumen Exchange Recovery kanggo mindhai OST file, pulih data ing njero, lan simpen menyang file PST Outlook supaya sampeyan bisa ngakses kabeh pesen lan item nganggo Outlook kanthi gampang lan efisien.
  4. Gawe serep asli OST ngajukake. Kanggo keamanan, luwih becik sampeyan serep.
  5. Ganti jeneng utawa busak asli OST file sing nyebabake masalah.
  6. Ndandani kesalahan. Priksa manawa setelan akun email ing Outlook bener, lan Outlook bisa nyambung menyang server Exchange kanthi bener. Banjur restart Outlook lan kirim / nampa email sampeyan ing kothak layang Exchange sing cocog, sing bakal ngidini Outlook nggawe sing anyar OST file kanthi otomatis lan selaras data karo kothak layang Exchange. Yen cara iki ora bisa digunakake, profil email sampeyan saiki salah, sampeyan kudu mbusak lan nggawe sing anyar, kaya ing ngisor iki:
    • 6.1 Tutup Microsoft Outlook.
    • 6.2 Klik Start, banjur klik Control Panel.
    • 6.3 Klik Ngalih menyang Tampilan Klasik yen sampeyan nggunakake Windows XP utawa versi sing luwih dhuwur.
    • 6.4 Klik kaping pindho mail.
    • 6.5 Ing Persiyapan Mail kothak dialog, klik Tampilake Profil.
    • 6.6 Pilih salah sawijining profil sing salah ing dhaptar banjur klik mbusak kanggo nyopot.
    • 6.7 Baleni 6.6 nganti kabeh profil sing salah wis dicopot.
    • 6.8 Klik Tambah kanggo nggawe profil anyar lan nambah akun email miturut setelan ing server.
    • 6.9 Start Outlook lan salaras maneh kothak layang Exchange, sampeyan bakal nemokake masalah kasebut ilang.
  7. Impor data sing dibalekake ing langkah 3. Sawise sampeyan OST masalah file rampung, tetep anyar OST file kanggo kothak layang Exchange mbukak, banjur bukak file PST sing digawe ing langkah 3 nganggo Outlook. Minangka ngemot kabeh data sing wis pulih ing asli OST file, sampeyan bisa nyalin item sing dibutuhake menyang sing anyar OST file kanthi selektif.

Cathetan: