Apa sing kebacut OST Masalah File?

Microsoft Outlook 2002 lan versi ngisor matesi ukuran folder offline (OST) file menyang 2GB. Yen file ngrambah utawa ngluwihi watesan kasebut, sampeyan bakal nemoni siji utawa luwih saka kesalahan ing ngisor iki:

  • Ora bisa mbukak utawa mbukak OST file kabeh.
  • Ora bisa nambah data anyar menyang OST ngajukake.
  • Ora bisa nyinkronake OST ngajukake karo server Exchange.
  • Deleng macem-macem pesen kesalahan sajrone proses sinkronisasi.

Iki diarani kegedhen OST masalah file.

Microsoft Outlook lan Exchange ora duwe fungsi internal kanggo nylametake ukuran gedhe banget OST ngajukake Microsoft mung ngluncurake pirang-pirang paket layanan nalika OST ukuran file nyedhaki watesan 2GB, Outlook bakal nuduhake sawetara pesen kesalahan lan ora bakal nampa data anyar. Mekanisme iki, ing ombone tartamtu, bisa nyegah OST ngajukake saka kegedhen. Nanging yen wis bathi, sampeyan ora bisa nindakake apa-apa OST file, kayata ngirim / nampa email, nggawe janji, nulis cathetan, sinkronisasi, lan liya-liyane, kajaba sampeyan mbusak akeh data saka OST file lan kompak mengko kanggo nyuda ukurane kurang saka 2GB. Iki nyenengake banget nalika data ing OST file bakal saya gedhe lan saya gedhe.

Wiwit Microsoft Outlook 2003, anyar OST format file dikenalake, sing ndhukung Unicode lan ora duwe watesan ukuran 2GB maneh. Mula, yen sampeyan nggunakake Microsoft Outlook 2003 lan versi sing luwih dhuwur, lan OST file digawe ing format Unicode anyar, mula sampeyan ora prelu kuatir karo masalah gedhe banget.

Gejala:

1. Nalika nyoba mbukak ukuran gedhe banget OST file, sampeyan bakal weruh pesen kesalahan, kayata:
Kesalahan ditemokake ing file xxxx.ost. Tutup kabeh aplikasi sing aktif karo mail, banjur gunakake Alat Ndandani Inbox.
ngendi 'xxxx.ost'jenenge OST file kanggo dimuat.
2. Nalika nyoba nambah pesen anyar utawa obyek liyane menyang OST file, kanthi sinkronisasi utawa operasi liyane, lan sajrone proses, OST file tekan utawa ngluwihi 2GB, sampeyan bakal nemokake Outlook mandheg nampa data anyar tanpa keluhan, utawa sampeyan bakal weruh pesen kesalahan, kayata:
Kesalahan dilaporake 'Microsoft Exchange Server' (0x00040820): 'Kesalahan ing sinkronisasi latar mburi. Ing most kasus, informasi luwih lengkap kasedhiya ing log sinkronisasi ing folder Item sing Dibusak. '
or
Kesalahan ing sinkronisasi latar mburi. Ing most kasus, informasi luwih lengkap kasedhiya ing log sinkronisasi ing folder Item sing Dibusak.
or
Ora bisa nyalin item kasebut.

Solution:

Kaya kasebut ing ndhuwur, Microsoft ora duwe cara sing memuaskan kanggo ngatasi ukuran gedhe banget OST masalah file. Solusi paling apik yaiku produk kita DataNumen Exchange Recovery. Bisa pulih kegedhen OST file kanthi gampang lan efisien Kanggo nindakake iki, ana rong cara alternatif:

  1. Yen sampeyan wis nginstal Outlook 2003 utawa versi sing luwih dhuwur ing komputer lokal, sampeyan bisa ngowahi ukuran gedhe banget OST ngajukake menyang file PST ing format unicode Outlook 2003 sing anyar, sing ora duwe watesan 2GB maneh. Iki minangka cara sing disenengi.
  2. Yen sampeyan mung wis nginstal versi Outlook 2002 utawa ngisor, sampeyan bisa pamisah kegedhen OST ngajukake menyang sawetara file PST sing luwih cilik. Saben file PST ngemot bagean data ing asli OST file, nanging kurang saka 2GB lan independen, supaya sampeyan bisa ngakses kanthi kapisah nganggo Outlook 2002 utawa versi ngisor. Cara iki angel banget amarga sampeyan kudu ngatur macem-macem file PST sawise operasi pamisah. Lan sampeyan isih kudu ngadhepi masalah gedhe banget nalika file PST tekan 2GB mengko.

Cathetan: