Cathetan: Yen sampeyan wis nginstal versi Outlook 2003 utawa luwih dhuwur, disaranake sampeyan nggunakake cara iki kanggo mbalekake kegedhen OST file wae. Yen ora, mangga gunakake cara ing pandhuan iki.

yen OST file digawe dening Microsoft Outlook 2002 utawa versi ngisor, lan ukurane nggayuh utawa ngluwihi 2GB, sampeyan bakal nemokake keprigelan OST masalah file lan ora bisa ngoperasikake OST ngajukake maneh. Yen ngono, sampeyan bisa nggunakake DataNumen Exchange Recovery kanggo pamisah kegedhen OST ngajukake menyang sawetara file PST sing luwih cilik sing kurang saka 2GB lan kompatibel karo versi Outlook 2002 lan ngisor. Banjur sampeyan bisa nggunakake versi Outlook 2002 utawa ngisor kanggo mbukak file PST sing beda-beda lan ngakses data kasebut tanpa ana masalah.

Start DataNumen Exchange Recovery.

Catetan: Sadurunge mbagi ukuran gedhe banget OST ngajukake karo DataNumen Exchange Recovery, tutup Microsoft Outlook lan aplikasi liyane sing bisa ngakses utawa ngowahi OST ngajukake.

menyang ra ono isine tab, banjur pilih pilihan ing ngisor iki:
ra ono isine
lan atur watesan ukuran dadi regane kurang saka 2GB. Disaranake nggunakake nilai sing mung pecahan saka 2GB saéngga file PST ora enggal bisa tekan 2GB, kayata 1000MB. Elinga yen unit kasebut MB.

Bali menyang ra ono isine tab.

Pilih ukuran gedhe banget OST file sing bakal dipisahake:

ra ono isine

Sampeyan bisa masang ukuran gedhe banget OST jeneng file langsung utawa klik ing Browse tombol kanggo nelusuri banjur pilih OST ngajukake Sampeyan uga bisa klik ing Golek tombol kanggo nemokake kegedhen OST file kanggo dipisahake ing komputer lokal.

Kanthi gawan, nalika DataNumen Exchange Recovery mindai lan pamisah sumber kegedhen OST file dadi pirang-pirang file PST sing luwih cilik, file PST sing kapisah pertama jenenge xxxx_fixed.pst, sing nomer loro yaiku xxxx_fixed_1.pst, sing nomer telu yaiku xxxx_fixed_2.pst, lan liya-liyane, ing endi xxxx minangka jeneng sumber kegedhen OST ngajukake Contone, kanggo sumber kegedhen OST file Sumber.ost, kanthi gawan, file PST sing kapisah pisanan bakal Source_fixed.pst, lan sing nomer loro dadi Source_fixed_1.pst, lan sing nomer telu dadi Source_fixed_2.pst, lsp.

Yen sampeyan pengin nggunakake jeneng liya, mangga pilih utawa atur miturut:

ra ono isine

Sampeyan bisa input jeneng file PST output kanthi langsung utawa klik ing Browse tombol kanggo browsing lan pilih jeneng file PST.

Amarga mung nginstal versi Outlook 2002 utawa ngisor, kita kudu nyetel format file PST output menyang "Outlook 97-2002" ing combo ra ono isine ing jejere kothak sunting file output. Yen sampeyan nyetel format menyang "Ditentukan Otomatis", banjur DataNumen Exchange Recovery bakal ngasilake file PST output sing kompatibel karo Outlook sing diinstal ing komputer lokal.

Klik ing Start Ndandani tombol, lan DataNumen Exchange Recovery bakal start mindai sumber kegedhen OST file, mbalekake lan nglumpukake data ing njero, banjur dilebokake ing file PST sing anyar sing jenenge disetel ing Langkah 5. Kita bakal nggunakake Source_fixed.pst minangka conto.

Nalika ukuran Source_fixed.pst tekan wates sing wis disetel ing Langkah 2, DataNumen Exchange Recovery bakal nggawe file PST anyar nomer loro sing diarani Source_fixed_1.pst, lan nyoba nyelehake data sing isih ana ing file kasebut.

Nalika file kapindho entuk watesan sing wis disetel maneh, DataNumen Exchange Recovery bakal nggawe file PST anyar kaping telu sing diarani Source_fixed_2.pst kanggo nampung data sing isih ana, lan liya-liyane.

Ing proses kasebut, garis kemajuan
DataNumen Access Repair Progress Bar

bakal maju sesuai kanggo nuduhake kemajuan pamisah.

Sawise proses pamisah, yen ana data sing wis dipindhah menyang file PST sing beda-beda, sampeyan bakal bisa ndeleng kothak pesen kaya iki:
ra ono isine

Saiki sampeyan bisa mbukak file PST sing dipisah siji-siji nganggo Microsoft Outlook 2002 utawa versi sing luwih murah. Lan sampeyan bakal nemokake kabeh data ukuran gedhe asli OST file kasebar ing antarane file PST sing pisah iki.

Catetan: Versi demo bakal nampilake kothak pesen ing ngisor iki kanggo nuduhake sukses proses pamisah:

ra ono isine

Banjur sampeyan bisa mbukak file PST sing pisah nganggo Microsoft Outlook 2002 utawa versi sing luwih murah. Nanging, kanggo saben pesen lan lampiran ing file PST sing beda-beda, isine bakal diganti karo informasi demo ing ngisor iki:

ra ono isine

Kanggo entuk konten nyata, mangga pesen versi lengkap.