OST Alat Priksa Integritas (Scanost)

About OST Alat Priksa Integritas (Scanost):

Microsoft nyedhiyakake OST Alat Priksa Integritas, uga diarani scanost, sing bisa digunakake kanggo mriksa lan ndandani kesalahan ing lokal OST file nalika sampeyan nemoni kesalahan nalika nyinkronake OST ngajukake karo server Exchange. Pindaiost bakal mbandhingake data ing antarane lokal OST file lan server Exchange, temokake konsistensi lan kesalahan apa wae, banjur coba ndandani. Pindaiost wis diinstal karo Outlook. Sampeyan bisa nelusuri "pindaiost.exe ”ing komputer lokal kanggo njupuk.

DataNumen Exchange Recovery Luwih Luwih Apik Saka Scanost:

Sanadyan pindaiost bisa dadi pitulungan kanggo ndandani inkonsistensi lan kesalahan OST file, DataNumen Exchange Recovery luwih apik, amarga:

Kesimpulane, DataNumen Exchange Recovery luwih apik tinimbang scanost. Kapan sampeyan nemoni masalah utawa kesalahan OST file, sampeyan kudu nggunakake DataNumen Exchange Recovery kanggo ngrampungake.

Cathetan: