Nalika nggunakake Microsoft Outlook kanggo mbukak a ngrusak or yatim piatu folder offline (OST) file, utawa nyinkronake karo server Exchange, sampeyan bakal nemoni macem-macem pesen kesalahan, sing bisa uga mbingungake. Mula, ing kene kita bakal nyoba ndhaptar kabeh kesalahan sing bisa ditindakake, diurutake miturut frekuensi sing kedadeyan. Kanggo saben kesalahan, kita bakal njlentrehake gejalanya, nerangake alasane sing tepat lan menehi solusine, supaya sampeyan bisa luwih ngerti. Ing ngisor iki kita bakal nggunakake 'jeneng berkas.ost'kanggo nyebutake Exchange sing salah sampeyan OST jeneng file

Menapa malih, nalika nggunakake folder offline (OST) file karo server Microsoft Exchange, sampeyan uga asring nemoni masalah ing ngisor iki, sing bisa ditanggulangi DataNumen Exchange Recovery gampang.