Babagan Folder Offline Exchange (OST) File

Nalika Outlook digunakake bebarengan karo Microsoft Exchange Server, sampeyan bisa nyetel supaya bisa digunakake karo kothak layang Exchange kanthi offline. Nalika semana, Outlook bakal nggawe salinan kothak layang sing pas ing Exchange Server, sing diarani folder offline, lan simpen ing file lokal, sing diarani folder offline file lan duwe.ost ekstensi file. OST minangka singkatan saka "Tabel Panyimpenan Offline".

Nalika digunakake offline, sampeyan bisa nindakake kabeh karo folder offline kaya kothak layang ing server. Contone, sampeyan bisa ngirim email sing bener dilebokake ing Outbox offline, sampeyan uga bisa nampa pesen anyar saka kothak layang online liyane, lan sampeyan bisa nggawe pangowahan email lan item liyane kaya sing dikarepake. Nanging, kabeh pangowahan kasebut ora bakal ditampilake menyang kothak layang ing server Exchange nganti sampeyan nyambung menyang jaringan maneh lan nyinkronake folder offline karo server.

Sajrone proses sinkronisasi, Outlook bakal nyambung menyang server Exchange liwat jaringan, nyalin kabeh pangowahan sing digawe supaya folder offline bakal padha karo kothak layang maneh. Sampeyan mung bisa milih sinkronisasi folder tartamtu, klompok folder, utawa kabeh folder. File log bakal digunakake kanggo ngrekam kabeh informasi penting babagan sinkronisasi, kanggo referensi sampeyan mengko.

Wiwit Outlook 2003, Microsoft ngenalake Mode Cached Exchange, sing sejatine minangka versi folder folder asli sing luwih apik. Iki ditampilake ing mekanisme sinkronisasi sing luwih efisien lan operasi offline sing luwih trep.

Folder offline utawa Mode Cached Exchange duwe sawetara kaluwihan:

  1. Supaya sampeyan bisa nggarap kothak layang Exchange sanajan ora ana sambungan jaringan sing kasedhiya.
  2. Nalika ana bencana ing server Exchange, kayata crash server, korupsi database server, lsp. File folder offline ing komputer lokal isih ngemot salinan kothak layang Exchange, kanthi sawetara update offline. Nalika semana, sampeyan bisa nggunakake DataNumen Exchange Recovery kanggo pulih most konten ing kothak layang Exchange kanthi mindhai lan ngolah data ing file folder offline lokal.

Folder offline (.ost) file, kaya File folder pribadi Outlook (.pst), biasane ana ing folder sing wis ditemtokake.

Kanggo Windows 95, 98 lan ME, folder kasebut yaiku:

C: WindowsApplication DataMicrosoftOutlook

or

C: Jeneng WindowsProfilesuser Setelan Lokal Data AplikasiMicrosoftOutlook

Kanggo server Windows NT, 2000, XP lan 2003, folder kasebut yaiku:

C: Dokumen lan Setelan jeneng pangguna Setelan Lokal Data AplikasiMicrosoftOutlook

or

C: Dokumen lan Setelan jeneng panggunaApplication DataMicrosoftOutlook

Kanggo Windows XP, folder kasebut yaiku:

C: Jeneng panggunaAppAppDataLocalMicrosoftOutlook

or

C: Dokumen lan Setelan jeneng pangguna Setelan Lokal Data AplikasiMicrosoftOutlook

Kanggo Windows Vista, folder kasebut yaiku:

C: Jeneng Useruser Setelan Lokal Data AplikasiMicrosoftOutlook

Kanggo Windows 7, folder kasebut yaiku:

C: UsersusernameAppDataLocalMicrosoftOutlook

Sampeyan uga bisa nggoleki file “*.ost”Ing komputer lokal kanggo nemokake dununge file kasebut.

The OST file minangka salinan lokal kothak layang Exchange, sing ngemot kabeh most data lan informasi komunikasi pribadi sing penting, kalebu email, folder, halosts, janjian, panjaluk rapat, kontak, dhaptar distribusi, tugas, panjaluk tugas, jurnal, cathetan, lsp. Yen wis ana macem-macem masalah karo kothak layang utawa folder offline, contone, server Exchange nabrak utawa sampeyan ora bisa nyinkronake nganyari offline karo server, disaranake sampeyan nggunakake DataNumen Exchange Recovery kanggo mbalekake kabeh data ing njero.

Microsoft Outlook 2002 lan versi sadurunge nggunakake versi lawas OST format file sing duwe watesan ukuran file 2GB. The OST file bakal ngrusak nalika tekan utawa ngluwihi 2GB. Sampeyan bisa nggunakake DataNumen Exchange Recovery kanggo mindai kegedhen OST file lan ganti dadi file PST ing format Outlook 2003 sing ora ana watesan ukuran file 2GB, utawa pisah dadi pirang-pirang file PST sing luwih cilik tinimbang 2GB yen ora nginstal versi Outlook 2003 utawa sing luwih dhuwur.

Cathetan: