Amarga Microsoft Outlook ora bisa mbukak folder offline (OST) file langsung, yen sampeyan kudu ngakses data ing OST file, sampeyan kudu ngonversi dadi file PST sing bisa dingerteni dening Outlook.

Sawetara kahanan umum yen sampeyan kudu ngonversi OST menyang PST yaiku:

  • Kothak layang Exchange sing ana gandhengane karo OST file ora kasedhiya amarga sawetara sebab lan OST file wis yatim piatu. Sampeyan kudu njupuk data saka data kasebut.
  • The OST file rusak utawa rusak. Sampeyan pengin mbalekake data ing njero.
  • Sampeyan pengin entuk sawetara data sing mung ana ing lokal OST ngajukake.

kanthi DataNumen Exchange Recovery, sampeyan bisa ngonversi OST file menyang file PST kanthi gampang lan efisien.

Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

Ngonversi OST menyang file PST, coba tindakake kaya ing ngisor iki:

Start DataNumen Exchange Recovery.

Catetan: Sadurunge ngowahi OST file menyang file PST nganggo DataNumen Exchange Recovery, tulung tutup Microsoft Outlook lan aplikasi liyane sing bisa ngakses utawa ngowahi OST ngajukake.

Pilih OST file kanggo diowahi:

ra ono isine

Sampeyan bisa input ing OST jeneng file langsung utawa klik ing Browse tombol kanggo browsing lan pilih file iki. Sampeyan uga bisa klik ing Golek tombol kanggo nemokake OST file kanggo diowahi ing komputer lokal.

Kanthi gawan, DataNumen Exchange Recovery bakal ngowahi OST ngajukake menyang file PST anyar sing diarani xxxx_recovered.pst, ing endi xxxx minangka jeneng sumber OST ngajukake Contone, kanggo sumber OST file Sumber.ost, file PST sing diowahi standar bakal Source_recovered.pst. Yen sampeyan pengin nggunakake jeneng liya, mangga pilih utawa atur miturut:

ra ono isine

Sampeyan bisa ngetik jeneng file PST kanthi langsung utawa klik ing Browse tombol kanggo browsing lan pilih jeneng file PST.

Klik ing Start Recovery tombol, lan DataNumen Exchange Recovery bakal start mindhai lan ngonversi data saka sumber OST ngajukake menyang file PST tujuan. Bar progres

DataNumen Access Repair Progress Bar

bakal nuduhake kemajuan konversi.

Sawise proses konversi, yen data wis diowahi kanthi sukses, sampeyan bakal bisa ndeleng kothak pesen kaya iki:
ra ono isine

Saiki sampeyan bisa mbukak file PST sing diowahi nganggo Microsoft Outlook lan ngakses data ing data kasebut.

Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas