DataNumen Exchange Recovery Comparison Kompetitif

Cathetan: Most file data kanggo kasus tes bisa didownload. Kanggo sawetara file sing gedhe banget, sampeyan bisa entuk kirim panjalukan menyang kita.
Kita uga bisa nyedhiyani kabeh informasi teknologi rinci babagan tes lan statistik, kanggo mesthekake yen perbandingan kasebut adil.

DataNumen Exchange Recovery 7.8
scanpst (kanggo Outlook 2007)
Pemulihan Kernel kanggo OST 7.05.01 
Recovery ToolBox kanggo Outlook 1.3.17.51
Desktop Exchange Mailbox Phoenix Stellar 4.5
EasyRec Recovery Professional 6.21
Pemulihan kanggo Outlook 3.0
Pemulihan Outlook DiskInternals 2.4
OST2PST 2.1
Waras Data kanggo OST menyang PST 3.10.1

Rating Pemulihan

Rata-rata Tingkat Pamulihan * 96.78% 7.72% 0.67% 0.33% 4.61% 4.56% 4.56% 51.81% 0.00% 0.00%
Case 1
(5MB rusak OST file ing format Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 56.00% 0.00% 0.00%
Case 2
(50MB rusak OST file ing format Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 51.40% 0.00% 0.00%
Case 3
(100MB rusak OST file ing format Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 50.70% 0.00% 0.00%
Case 4
(500MB rusak OST file ing format Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 49.60% 0.00% 0.00%
Case 5
(1GB rusak OST file ing format Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 50.00% 0.00% 0.00%
Case 6
(2GB rusak OST file ing format Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 53.80% 0.00% 0.00%
Case 7
(4GB rusak OST file ing format Unicode) Part 1 Part 2
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 49.40% 0.00% 0.00%
Case 8
(8GB rusak OST file ing format Unicode)
Part 1 Part 2 Part 3 Part 4 Part 5
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 58.00% 0.00% 0.00%
Case 9
(10GB rusak OST file ing format Unicode)
Part 1 Part 2 Part 3 Part 4 Part 5
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 48.60% 0.00% 0.00%
Case 10
(15GB rusak OST file ing format Unicode)
Part 1 Part 2 Part 3 Part 4 Part 5 Part 6 Part 7 Part 8
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 74.20% 0.00% 0.00%
Case 11
(5MB rusak OST file ing format non-Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 56.80% 0.00% 0.00%
Case 12
(50MB rusak OST file ing format non-Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 49.90% 0.00% 0.00%
Case 13
(100MB rusak OST file ing format non-Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 50.40% 0.00% 0.00%
Case 14
(500MB rusak OST file ing format non-Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 49.70% 0.00% 0.00%
Case 15
(1GB rusak OST file ing format non-Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 49.40% 0.00% 0.00%
Case 16

(2GB rusak OST file ing format non-Unicode)

100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 52.40% 0.00% 0.00%
Case 17
(4GB rusak OST file ing format Unicode)
Part 1 Part 2
100.00% 97.00% 0.00% 0.00% 42.00% 41.00% 41.00% 41.10% 0.00% 0.00%
Case 18
(4GB rusak OST file ing format Unicode)
Part 1 Part 2
96.00% 96.00% 66.00% 60.00% 95.00% 95.00% 95.00% 95.10% 0.00% 0.00%

OS Dhukungan

Kabeh versi Windows 32bit Ya Ya 98 / ME ora didhukung 98 / Server 2008 ora didhukung 98 / ME ora didhukung 98 / ME / 2000 ora didhukung 98 / ME ora didhukung Vista ora didhukung Ya 98 / ME ora didhukung
Kabeh versi Windows 64bit Ya Ya Ya Server 2008 ora didhukung Ya Ya Ya Vista ora didhukung Ya Ya

Outlook lan OST/ Dhukungan Format PST

Kabeh versi Outlook Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ora Ana Ya
Format non-Unicode Outlook 97-2002 OST Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ora Ana Ya
Format Unicode Outlook 2003-2010 OST Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ora Ana Ya
Pangguna bisa milih file PST output ing format non-Unicode utawa format Unicode Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana
Ngonversi format non-Unicode OST menyang format Unicode PST Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana
Ngonversi format Unicode OST menyang PST format non-Unicode Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana

gedhe OST Dhukungan File

Ngatasi 2GB kegedhen OST masalah file tanpa kelangan data Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana
dhukungan OST file ukurane 16777216 TB Ya Ora Ana Ora Ana Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana
pamisah gedhe OST file menyang sawetara file cilik Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana

Kapabilitas ing Mbalekake Objek

Pulih kabeh jinis obyek ing OST file, kalebu pesen mail, folder, halosts, janjian, panjaluk rapat, kontak, dhaptar distribusi, tugas, panjaluk tugas, jurnal lan cathetan Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ora Ana Ya
Pulih kabeh properti ing obyek, kayata subjek, body message, nganti, saka, cc, bcc, tanggal, lsp. Ya Ya cc / bcc ora didhukung cc / bcc ora didhukung bcc / tanggal ora didhukung Ya Ya subyek / cc / bcc ora didhukung Ora Ana cc / bcc ora didhukung
Pulih pesen email ing format teks kosong, RTF lan HTML Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ora Ana Ya
Pulih lampiran, kalebu dokumen lan gambar sing dipasang ing pesen lan ditempelake ing awak HTML Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ora Ana Ora Ana
Pulih obyek sing ditempelake, kayata pesen liyane, Lembar Kerja Excel, dokumen Word, lsp. Ya Ya Pesen semat ora didhukung Pesen semat ora didhukung Pesen semat ora didhukung Ya Ya Ya Ora Ana Ora Ana
Pulihake barang sing wis ilang, kalebu pesen mail, folder, halosts, janjian, panjaluk rapat, kontak, dhaptar distribusi, tugas, panjaluk tugas, jurnal lan cathetan Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya Ya Ya Ya Ora Ana Ora Ana

Fitur liyane

Mbaleni OST file ing media sing rusak, kayata disket, Zip disk, CDROM, lsp. Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana
Pulih sekelompok OST file Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya Ora Ana Ya Ora Ana Ora Ana
Dhukungan kanggo nemokake banjur pilih OST file sing arep didandani ing komputer lokal Ya Ora Ana Ora Ana Ya Ya Ora Ana Ora Ana Ya Ora Ana Ya
Dhukungan menu konteks Windows Explorer Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana
Dhukungan operasi seret & culake Ya Ora Ana Ora Ana Ya Ora Ana Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana
Dhukungan baris perintah (pituduh DOS) Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana