Gejala:

Nalika mbukak file Excel XLS utawa XLSX sing rusak utawa rusak karo Microsoft Excel, sampeyan ndeleng pesen kesalahan ing ngisor iki:

File kasebut ora ana ing format sing bisa dingerteni

* Yen sampeyan ngerti manawa file kasebut saka program liya sing ora kompatibel karo Microsoft Office Excel, klik Batal, banjur bukak file iki ing aplikasi asline. Yen sampeyan pengin mbukak file mengko ing Microsoft Office Excel, simpen ing format sing kompatibel, kayata format teks
* Yen sampeyan ngira file kasebut rusak, klik Bantuan kanggo informasi luwih lengkap babagan ngatasi masalah kasebut.
* Yen sampeyan isih pengin ndeleng teks sing ana ing file kasebut, klik OK. Banjur klik Rampung ing Wisaya Impor Teks.

Ing ngisor iki minangka conto gambar layar pesen kesalahan:

File iki ora ana ing format sing bisa dingerteni.

Penjelasan sing Tepat:

Yen file Excel XLS utawa XLSX rusak lan Microsoft Excel ora bisa ngenali, Excel bakal nglaporake kesalahan iki.

Solution:

Sampeyan bisa nggunakake dhisik Fungsi ndandani bawaan Excel kanggo ndandani file Excel sing rusak. Yen ora bisa digunakake, mula mung DataNumen Excel Repair bisa mbantu.

File Sampel:

Sampel file XLS rusak sing bakal nyebabake kesalahan. Kesalahan1.xls

File sing dibalekake dening DataNumen Excel Repair: Kesalahan1_fixed.xlsx

Cathetan: