Apa DataNumen Excel Repair?


ra ono isine

# 1 Pamulihan
limpa

ra ono isine

10+ Yuta
pangguna

ra ono isine

20+ taun saka
pengalaman

ra ono isine

Kepuasan 100%
njamin

Pulih Luwih Luwih saka pesaing kita


Tingkat pamulihan yaiku most kriteria penting kanggo produk pamulihan Excel. Adhedhasar tes lengkap, DataNumen Excel Repair nduweni tingkat pamulihan sing paling apik, luwih apik tinimbang pesaing liyane ing pasar!

Rata-rata Tingkat Pamulihan

comparison Chart

Sinau luwih lengkap babagan carane DataNumen Excel Repair ngrokok sayembara

Paseksen Pelanggan Kita

Antarmuka sing Sederhana Sederhana


Solusi kanggo Nindakake Kesalahan lan Masalah Umum ing File Excel


solusi

MORE


Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

Fitur Utama ing DataNumen Excel Repair v3.6


  • Dhukungan kanggo Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 lan Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
  • Dhukungan kanggo ndandani file Excel, xlw, lan xlsx Excel ing versi Excel 3, 4, 5, 95, 97, 2000, XP, 2003, 2007, 2010, 2013, 2016, 2019 lan Excel kanggo format Office 365.
  • Dhukungan file sing digawe dening Excel kanggo Windows lan Mac.
  • Dhukungan kanggo mbalekake data sel ing file Excel.
  • Dhukungan kanggo mbalekake formula, kalebu formula sing dienggo bareng lan formula sing dilebokake ing array.
  • Dhukungan kanggo mbalekake format standar lan format khusus kanggo sel lan formula.
  • Dhukungan kanggo ndandani file Excel ing media sing rusak, kayata disket, Zip disk, CDROM, lsp.
  • Dhukungan kanggo ndandani kumpulan file Excel.
  • Bisa digunakake minangka alat forensik komputer lan alat panemuan elektronik (utawa alat panemuan elektronik, eDiscovery).
  • Dhukungan integrasi karo Windows Explorer, supaya sampeyan bisa ndandani file xls lan xlsx kanthi menu konteks Windows Explorer kanthi gampang.
  • Dhukungan operasi seret & culake.
  • Dhukungan kanggo nindakake pamulihan Excel liwat paramèter baris perintah.

Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

nggunakake DataNumen Excel Repair kanggo mulihake file Excel sing rusak


Nalika file Microsoft Excel .xls, .xlw lan .xlsx rusak utawa rusak amarga macem-macem alasan lan sampeyan ora bisa mbukak kanthi sukses nganggo Excel, sampeyan bisa nggunakake DataNumen Excel Repair kanggo ngatasi masalah kasebut. Iki bakal mindai file sing rusak lan nggawe file bebas kesalahan kanggo sampeyan.

Start DataNumen Excel Repair.

DataNumen Excel Repair

Cathetan: Sadurunge mbalekake file Excel sing rusak utawa rusak DataNumen Excel Repair, tulung tutup aplikasi liyane sing bisa ngowahi file iki. Lan tulung uga tutup Microsoft Excel.

Pilih file Excel sing rusak utawa rusak sing bakal didandani:

Pilih File Sumber

Sampeyan bisa ngetik jeneng file Excel kanthi langsung utawa klik ing Telusuri banjur Pilih File tombol kanggo browsing lan pilih file iki.

Kanthi gawan, DataNumen Excel Repair bakal nyimpen file Excel tetep menyang file anyar sing jenenge xxxx_fixed.xls kanggo file .xls lan xxxx_fixed.xlsx kanggo file .xlsx, ing endi xxxx minangka jeneng file Excel. Contone, kanggo file Excel sumber Damaged.xls, jeneng default kanggo file tetep bakal Damaged_fixed.xls. Yen sampeyan pengin nggunakake jeneng liya, mangga pilih utawa atur miturut:

Pilih File Tujuan

Sampeyan bisa input jeneng file tetep kanthi langsung utawa klik ing Telusuri banjur Pilih File tombol kanggo njelajah banjur pilih file sing tetep.

Klik ing Start Ndandani tombol, lan DataNumen Excel Repair bakal start mindhai lan ndandani file Excel sumber.

Progress Bar

bakal nuduhake kemajuan perbaikan.

Sawise proses ndandani, yen file Excel sumber bisa didandani kanthi sukses, sampeyan bakal bisa ndeleng kothak pesen kaya iki:

Kothak Pesen Sukses

Saiki sampeyan bisa mbukak file Excel tetep nganggo Microsoft Excel.

Informasi liyane


DataNumen Excel Repair 3.6 dirilis tanggal 4 Maret 2021

  • Ndhukung macem-macem basa ing GUI.
  • Dhukungan Spanyol, Prancis, Jerman, Italia, Portugis, Rusia, Jepang, Korea lan Tionghoa Sederhana.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Excel Repair 3.1 dirilis tanggal 11 Desember 2020

  • Priksa otomatis nganyari produk.
  • Nganyarke kanthi otomatis menyang versi paling anyar.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Excel Repair 2.9 dirilis tanggal 2 November 2020

  • Nambah tingkat pemulihan.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Excel Repair 2.8 dirilis tanggal 16 Oktober 2019

  • Nambah tingkat pemulihan.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Excel Repair 2.7 dirilis tanggal 16 September 2019

  • Nambah kinerja pemulihan.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Excel Repair 2.6 dirilis tanggal 8 Juni 2019

  • Gunakake teknologi AI kanggo nganalisa file kasebut.
  • Rancang ulang mesin perbaikan batch.
  • Dhukungan kanggo nyimpen log perbaikan batch.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Excel Repair 2.4 dirilis tanggal 21 Januari 2019

  • Dhukungan Excel 2019.
  • Ngapikake mesin pemulihan.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen Excel Repair 2.3 dirilis tanggal 20 Agustus 2018

  • Dhukungan Excel 2016 lan Excel kanggo Office 365.
  • Nambah pamulihan formula.
  • Nambah kinerja pemulihan.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen Excel Repair 2.2 dirilis tanggal 24 Desember 2015

  • Nambah kinerja pemulihan.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen Excel Repair 2.1 dirilis tanggal 7 September 2013

  • Dhukungan kanggo mbalekake formula sing dituduhake lan formula sing wis dilebokake.
  • Dhukungan kanggo mulihake format nomer sel.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Excel Repair 2.0 dirilis tanggal 22 Juni 2013

  • Dhukungan format Excel 2007, 2010 lan 2013.
  • Ganti antarmuka pangguna aplikasi kasebut.

DataNumen Excel Repair 1.4 dirilis tanggal 23 Mei 2005

  • Nambah antarmuka pangguna.

DataNumen Excel Repair 1.2 dirilis tanggal 10 Februari 2004

  • Dhukungan kanggo mbalekake formula.
  • Dhukungan kanggo mbalekake jeneng worksheet.

DataNumen Excel Repair 1.1 dirilis tanggal 5 November 2003

  • Nambah kacepetan lan akurasi pamulihan data excel.
  • Gawe pesen log luwih ringkes.

DataNumen Excel Repair 1.0 dirilis tanggal 5 Agustus 2003

  • Dhukungan kanggo ndandani file xls lan xlw ing format Excel versi 3, 4, 5, 95, 97, 2000, XP, 2003.
  • Dhukungan kanggo ndandani file Excel ing media sing rusak, kayata disket, Zip disk, CDROM, lsp.
  • Dhukungan kanggo ndandani kumpulan file Excel.
  • Dhukungan integrasi karo Windows Explorer, supaya sampeyan bisa ndandani file xls kanthi menu konteks Windows Explorer kanthi gampang.
  • Dhukungan operasi seret & culake.
  • Dhukungan baris perintah (prompt DOS).