Nalika nggunakake Microsoft Excel kanggo mbukak file xlsx utawa xlsx Excel sing rusak, sampeyan bakal bisa ndeleng macem-macem pesen kesalahan, sing bisa uga mbingungake. Mula, ing kene kita bakal nyoba ndhaptar kabeh kesalahan sing bisa ditindakake, diurutake miturut frekuensi sing kedadeyan. Sampeyan bisa nggunakake alat pemulihan Excel DataNumen Excel Repair kanggo ndandani file Excel sing rusak. Ing ngisor iki kita bakal nggunakake 'filename.xlsx' kanggo nyebut jeneng file Excel sing rusak.