DataNumen Excel Repair Comparison Kompetitif

DataNumen Excel Repair 3.6 Fungsi Ndandani Integrasi ing Excel 2016 Pemulihan kanggo Excel 6.0 Pemulihan Excel 15.9.1 Ndandani Phoenix Excel Stellar 5.5 Kothak Alat Recovery kanggo Excel 3.0.15 Recovery SysTools Excel 2.5 Pemulihan Cepet kanggo Microsoft Excel 11.10.05 Recovery perbaikan kanggo Excel Recovery 11.07 ExcelFIX 5.86 Ndandani Excel Kula 1.1 R-Excel 1.2

Rating Pemulihan

Rata-rata Tingkat Pamulihan * 78.73% 11.66% 60.40% 65.68% 15.00% 63.22% 5.20% 0.00% 27.80% 51.22% 10.00% 0.00%
Kasus 1 (10KB Excel 2003 xls file) 100% 0% 100% 100% 0% 100% 0% 0% 0% 100% 100% 0%
Kasus 2 (20KB Excel 2003 xls file) 100% 0% 100% 59.52% 100% 88% 52% 0% 60% 100% 0% 0%
Kasus 3 (file 50kB Excel 2007 xlsx) 100% 0% 0% 100% 0% 67% 0% 0% 78% 0% 0% 0%
Case 4 (100 KB Excel 2007 file xlsx) 78.82% 66.60% 78% 66.6% 0% 56% 0% 0% 67% 0% 0% 0%
Case 5 (500 KB Excel 2010 file xlsx) 4.70% 0% 4.90% 0% 0% 3.2% 0% 0% 0% 4.72% 0% 0%
Case 6 (1 MB Excel 2010 file xlsx) 51.38% 50% 55.80% 0% 50% 41% 0% 0% 0% 51.379% 0% 0%
Case 7 (2 MB Excel 2010 file xlsx) 70.36% 0% 70.34% 66.67% 0% 55% 0% 0% 0% 70.365% 0% 0%
Case 8 (5 MB Excel 2010 file xlsx) 100% 0% 100% 100% 0% 78% 0% 0% 0% 0% 0% 0%
Case 9 (10 MB Excel 2013 file xlsx) 87.46% 0% 0% 91% 0% 71% 0% 0% 0% 91.17% 0% 0%
Case 10 (20 MB Excel 2013 file xlsx) 94.60% 0% 95% 73% 0% 73% 0% 0% 73% 94.6% 0% 0%

OS Dhukungan

Kabeh versi Windows 32bit Ya Ya Windows Vista ora didukung Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Windows Server 2008 ora didhukung Ya
Kabeh versi Windows 64bit Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Windows Server 2008/2012/2016 ora didhukung Ya

Dhukungan Excel

Kabeh versi 32bit Excel Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Excel 2010/2013 ora didhukung Excel 2013/2016 ora didhukung Ya Ya Ya
Kabeh versi 64bit Excel Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Excel 2010/2013 ora didhukung Excel 2013/2016 ora didhukung Ya Ya Ora Ana

Dhukungan Format File Excel

Dhukungan format file Excel input (xls / xlw / xlsx) Ya Ya format xlw ora didhukung format xlw ora didhukung format xlw ora didhukung format xlw ora didhukung format xlw / xlsx ora didhukung format xlw / xlsx ora didhukung format xlw ora didhukung format xlw ora didhukung format xlw / xlsx ora didhukung format xlw / xlsx ora didhukung
Format file Excel output (xls / xlsx) Ya Ya Ya Ya Ya Ya format xlsx ora didhukung format xlsx ora didhukung Ya Ya format xlsx ora didhukung format xlsx ora didhukung

Kapabilitas ing Mbalekake Objek

Dhukungan kanggo mbalekake data sel ing lembar kerja. Ya Ya Ya Ya Ya Senar Rusia ora didhukung Ya Ya Ya Senar Cina, Jepang & Rusia ora didhukung Ya Senar Jepang & Rusia ora didhukung
Dhukungan kanggo mbalekake formula, kalebu formula sing dienggo bareng lan formula sing dilebokake ing array Ya Ya Ya Ya Ya Ya Formula ora didhukung Formula ora didhukung Ya Ya Ya Ya
Dhukungan kanggo mbalekake format standar lan format khusus kanggo sel lan formula. Ya Ya Currency,
Format tanggal sing ora didhukung ing xlsx
Ya Ya Tanggal, Wektu,
Persentasi, Pecahan,
Currency,
Format khusus ora didhukung
Tanggal, Wektu,
Persentasi, Pecahan,
Currency,
Format khusus ora didhukung
Tanggal, Wektu,
Persentasi, Pecahan,
Currency,
Format khusus ora didhukung
Ya Format mata uang sing ora didhukung ing xlsx Tanggal, Wektu,
Mata uang, Fraksi,
Format khusus ora didhukung
Wektu, Persentasi,
Pecahan,
Format khusus ora didhukung

Fitur liyane

Dhukungan kanggo ndandani file Excel ing media sing rusak, kayata disket, Zip disk, CDROM, lsp. Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana
Dhukungan kanggo ndandani kumpulan file Excel. Ya Ora Ana Ya Ya Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya Ya Ora Ana Ya
Dhukungan kanggo nemokake lan pilih file Excel sing bakal didandani ing komputer lokal, miturut sawetara kritéria telusuran. Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya
Dhukungan integrasi karo Windows Explorer, supaya sampeyan bisa ndandani file Excel kanthi menu konteks Windows Explorer kanthi gampang. Ya Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana
Dhukungan operasi seret & culake. Ya Ya Ora Ana Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya Ya Ora Ana Ora Ana
Dhukungan paramèter baris prentah. Ya Ya Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana