Gejala:

Nalika mbukak a DWG file karo AutoDesk AutoCAD, sampeyan ndeleng pesen kesalahan ing ngisor iki:

Non Autodesk DWG

Penjelasan sing Tepat:

Iki dudu kesalahan panik. AutoDesk nambah mriksa kabeh DWG file digawe dening produk dhewe. Kanggo sing digawe karo produk pihak katelu, yen ora bisa mriksa, AutoCAD bakal nglaporake kesalahan ing ndhuwur nalika mbukak file kasebut.

Sampeyan bisa nggunakake produk DataNumen DWG Recovery kanggo ndandani ing DWG file lan gawé a DWG file sing bakal pass mriksa lan ora bakal ngasilake kesalahan maneh.

Cathetan: