Gejala:

Nalika mbukak AutoCAD sing rusak utawa rusak DWG file karo AutoDesk AutoCAD, sampeyan ndeleng pesen kesalahan ing ngisor iki:

Kesalahan Internal !dbqspace.h@410: eOutOfRange

Banjur AutoCAD bakal nolak mbukak file, utawa mung nabrak.

Penjelasan sing Tepat:

Nalika AutoCAD nyoba nulis utawa ngowahi data ing DWG file, ana bencana, kayata Gagal daya, Gagal disk, lan liya-liyane DWG file ngrusak lan nyebabake kesalahan iki.

AutoCAD duwe perintah "Waras" internal sing bisa digunakake kanggo mbalekake rusak utawa rusak DWG file, kaya ing ngisor iki:

  1. Pilih menu File> Utilitas Gambar> Waras
  2. Ing kothak dialog Pilih File (kothak dialog pilihan file standar), ketik jeneng file gambar sing rusak utawa rusak utawa pilih file kasebut.
  3. Asil pamulihan ditampilake ing jendela teks.
  4. Yen file bisa dibalekake, file kasebut uga bakal dibukak ing jendela utama.

Yen file ora bisa dibalekake dening AutoCAD, sampeyan bisa nggunakake produk DataNumen DWG Recovery kanggo ndandani korupsi DWG file lan ngatasi masalah.

Cathetan: