Gejala:

Nalika mbukak AutoCAD sing rusak utawa rusak DWG file karo AutoDesk AutoCAD, sampeyan ndeleng pesen kesalahan ing ngisor iki:

File nggambar ora valid

Ing ngisor iki minangka conto gambar layar pesen kesalahan:

File nggambar ora valid

Penjelasan sing Tepat:

Kanggo sawetara alesan, ing DWG file rusak utawa rusak. Nalika AutoCAD nyoba mbukak file, luwih dhisik bakal mriksa lan verifikasi data ing njero. Yen verifikasi gagal, bakal dilaporake kesalahan "Gambar file ora valid".

AutoCAD duwe perintah "Waras" internal sing bisa digunakake kanggo mbalekake rusak utawa rusak DWG file, kaya ing ngisor iki:

  1. Pilih menu File> Utilitas Gambar> Waras
  2. Ing kothak dialog Pilih File (kothak dialog pilihan file standar), ketik jeneng file gambar sing rusak utawa rusak utawa pilih file kasebut.
  3. Asil pamulihan ditampilake ing jendela teks.
  4. Yen file bisa dibalekake, file kasebut uga bakal dibukak ing jendela utama.

Yen file ora bisa dibalekake dening AutoCAD, sampeyan bisa nggunakake produk DataNumen DWG Recovery kanggo ndandani korupsi DWG file lan ngatasi masalah.

DataNumen DWG Recovery Kancil

File Sampel:

Sample rusak DWG file sing bakal nyebabake kesalahan. test1_corrupt.dwg

File sing dibalekake dening DataNumen DWG Recovery: test1_corrupt_fixed.dwg

Cathetan: