Mbaleni DWG Gambar saka Temporary File

Yen fitur Autosave diaktifake ing AutoCAD, fitur kasebut bakal aktif nggawe file serep kanthi otomatis nalika ngolah gambar. Kanthi gawan, file serep bakal disimpen ing tempo Windowsrary direktori lan ekstensi file yaiku .sv $.

Nalika ana bencana data, contone, AutoCAD nabrak utawa diakhiri kanthi ora normal sajrone sesi, sampeyan bisa nemokake data sing disimpen.sv $ file kanthi nemokake file autosave, ganti jeneng ing.sv $ ekstensi menyang .dwg banjur bukak file kasebut ing AutoCAD. File autosave bakal ngemot kabeh informasi nggambar wiwit autosave pungkasan.

Yen AutoCAD nglaporake kesalahan nalika mbukak file autosave sing diganti, tegese file autosave uga rusak utawa rusak amarga bencana data.

AutoCAD duwe perintah "Waras" internal sing bisa digunakake kanggo mulihake file autosave sing rusak utawa rusak, kaya ing ngisor iki:

  1. Pilih menu File> Utilitas Gambar> Waras
  2. Ing kothak dialog Pilih File (kothak dialog pilihan file standar), ketik jeneng file gambar sing rusak utawa rusak utawa pilih file kasebut.
  3. Asil pamulihan ditampilake ing jendela teks.
  4. Yen file bisa dibalekake, file kasebut uga bakal dibukak ing jendela utama.

Yen file ora bisa dibalekake dening AutoCAD, sampeyan bisa nggunakake produk DataNumen DWG Recovery kanggo ndandani file autosave korup lan ngrampungake masalah.

File Sampel:

Sampel file autosave: sample_autosave.sv $

Cathetan: