DataNumen DWG Recovery Comparison Kompetitif

DataNumen DWG Recovery v3.0
AutoCAD 2014 Waras Prentah
Kothak piranti kanggo Recovery DWG v2.0.5.0
price+
USD 299.95
USD 4195.00
USD 124.00

Tingkat Recovery lan Wektu

Rata-rata Tingkat Pamulihan *
81.10%
7.20%
66.60%
Rata-rata Wektu Pamulihan **
3 menit 28 detik 8 milidetik
1 menit 22 detik
32 menit 10 detik
Kasus 1 (BLOCK, ENDBLK)
100.00%
0.00%
100.00%
Case 2 (POINT, LINE)
100.00%
0.00%
100.00%
Kasus 3 (ARC, CIRCLE)
100.00%
0.00%
100.00%
Case 4
(ELLIPSE, SPLINE, XLINE, RAY, SOLID)
100.00%
0.00%
50.00%
Case 5
(3DFACE, LWPOLYLINE, POLYLINE (2D),
POLYLINE (3D), POLYLINE (PFACE),
POLYLINE (MESH))
33.00%
0.00%
33.00%
Case 6
(TEXT, MTEXT, TRACE, ATTRIB, ATTDEF)
60.00%
0.00%
0.00%
Case 7
(SEQEND, INSERT, LEADER, TOLERANSI)
50.00%
0.00%
25.00%
Case 8
(DIMENSION (ORDINATE), DIMENSION (LINEAR), DIMENSION (ALIGNED), DIMENSION (ANG 3-Pt), DIMENSION (ANG 2-Ln), DIMENSION (RADIUS), DIMENSION (DIAMETER))
55.00%
0.00%
45.00%
Case 9
(OBJ CONTROL BLOCK, HEADER BLOCK, OBJ LAYER, LAYER, OBJ CONTROL GAYA, GAYA, LTYPE CONTROL OBJ, LTYPE, VY CONTROL OBJ, VIEW, UCS CONTROL OBJ, UCS, OBOR CONTROL OBJ, VPORT, APPID CONTROL OBJ, APPID, OBJ CONTROL DIMSTYLE, DIMSTYLE)
100.00%
0.00%
100.00%

OS Dhukungan

32bit Windows
(Windows XP/Vista/7/8/Server2003/Server 2008/Server2012)
Ya
Ya
Ya
64bit Windows
(Windows XP/Vista/7/8/Server2003/Server 2008/Server2012)
Ya
Ya
Ya

Syarat AutoCAD

Mbukak tanpa nginstal AutoCAD
(2010/2011/2012/2013/2014)
Ya
N / A
Ora Ana

Dhukungan Format File Input / Output

input DWG format file
dhukungan DWG 2004-2006, DWG 2010-2012, DWG 2013-2014
dhukungan DWG 2010-2012, DWG 2013-2014
dhukungan DWG 2010-2012.
Ora ndhukung DWG ngajukake 2013-2014
File output ing DWG lan format DXF
dhukungan DWG lan DXF ing R2.5, R2.6, R9, R10, R11, R12, R13, R14, 2000-2014
dhukungan DWG lan DXF ing R12, R14,2000-2014
dhukungan DWG lan DXF ing R12, R14,2000-2014

Fitur liyane

Dhukungan kanggo ndandani DWG file ing media sing rusak, kayata disket, Zip disk, CDROM, lsp.
Ya
Ya
Ya
Dhukungan kanggo ndandani sakumpulan DWG file.
Ya
Ora Ana
Ora Ana
Dhukungan kanggo nemokake banjur pilih DWG file sing arep didandani ing komputer lokal, miturut sawetara kritéria sing digoleki.
Ya
Ora Ana
Ora Ana
Dhukungan integrasi karo Windows Explorer, supaya sampeyan bisa ndandani DWG file kanthi menu konteks Windows Explorer kanthi gampang.
Ya
Ora Ana
Ora Ana
Dhukungan operasi seret & culake.
Ya
Ora Ana
Ora Ana
Dhukungan baris perintah (prompt DOS).
Ya
Ora Ana
Ya

+ Kanggo produk kanthi rega sing beda kanggo macem-macem jinis lisensi, kita bakal nggunakake nilai rata-rata.
* Rata-rata Tingkat Pamulihan diwilang adhedhasar statistik 1000 sing dipilih kanthi acak DWG file.
** Rata-rata Wektu Pamulihan diwilang adhedhasar statistik 1000 sing dipilih kanthi acak DWG file.