Apa DataNumen Disk Image?


ra ono isine

# 1 Pamulihan
limpa

ra ono isine

10+ Yuta
pangguna

ra ono isine

20+ taun saka
pengalaman

ra ono isine

Kepuasan 100%
njamin

Paseksen Pelanggan Kita

Antarmuka sing Sederhana Sederhana


Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

Fitur Utama ing DataNumen Disk Image v2.2


  • Ndhukung kabeh jinis disk lan drive.
  • Dhukungan kanggo Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 lan Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
  • Dhukungan kanggo mulihake data gambar menyang drive.
  • Dhukungan kanggo Klone data saka media sing rusak.
  • Dhukungan kanggo ngganti sektor sing rusak karo data sing ditemtokake.
  • Dhukungan kanggo Klone macem-macem disk lan drive ing kumpulan.
  • Cocog kanggo digunakake minangka alat forensik komputer lan alat panemuan elektronik (utawa e-Discover, eDiscovery).

Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

nggunakake DataNumen Disk Image Nggawe Gambar kanggo Drive lan Disk


kanthi DataNumen Disk Image, sampeyan bisa nggawe gambar kanggo drive lan disk, kanggo macem-macem tujuan, kayata backup, mulihake, forensik lan pemulihan data.

Start DataNumen Disk Image:

DataNumen Disk Image

Catetan: Sadurunge nggawe gambar drive utawa disk karo DataNumen Disk Image, tulung tutup aplikasi liyane.

Pilih drive utawa disk sing gambar bakal digawe:

Pilih Disk utawa Drive

Yen sampeyan wis masang USB drive, nanging ora bisa dideleng ing dhaptar drive utawa disk. Sampeyan bisa klik ing Refresh tombol banjur coba maneh.

Sabanjure, atur jeneng file gambar output:

Pilih File Output

Sampeyan bisa input jeneng file gambar kanthi langsung utawa klik ing Browse tombol kanggo nelusuri banjur pilih file gambar.

Klik ing Start Klone tombol, lan DataNumen Disk Image bakal start kloning data ing drive utawa disk sing ditemtokake, banjur simpen menyang file gambar output. Bar progres

Progress Bar

bakal nuduhake kemajuan klon.

Sawise proses kloning, yen file gambar digawe kanthi sukses, sampeyan bakal bisa ndeleng kothak pesen kaya iki:

Kothak Pesen Sukses

Saiki sampeyan bisa nggunakake gambar disk kanthi macem-macem tujuan, kalebu:

  1. Gunakake minangka serep drive utawa disk asli.
  2. Pulihake gambar bali menyang drive utawa disk asli, utawa menyang drive utawa disk liyane.
  3. Waras data saka gambar.
  4. Nindakake analisis data forensik ing gambar kasebut.

Informasi liyane


DataNumen Disk Image 2.2 dirilis tanggal 24 Desember 2020

  • Priksa otomatis nganyari produk.
  • Nganyarke kanthi otomatis menyang versi paling anyar.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Disk Image 2.0 dirilis tanggal 9 November 2020

  • Nambah kinerja.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Disk Image 1.9 dirilis tanggal 14 Juni 2020

  • Nambah kinerja.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Disk Image 1.8 dirilis tanggal 1 Februari 2019

  • Nambah fungsi mulihake disk.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen Disk Image 1.6 dirilis tanggal 12 Des 2016

  • Nambah kinerja.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Disk Image 1.5 dirilis tanggal 18 Januari 2015

  • Dhukungan kanggo mulihake gambar menyang drive.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen Disk Image 1.1 dirilis tanggal 21 Oktober 2014

  • Nambah kacepetan klone.
  • Nambah informasi statistik proses kloning.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen Disk Image 1.0 dirilis tanggal 9 September 2014

  • Ndhukung kabeh jinis disk lan drive.
  • Dhukungan Windows 95, 98, ME, NT, 2000, XP, Vista, 7, 8 lan Server 2003/2008/2012.
  • Dhukungan kanggo Klone data saka media sing rusak.
  • Dhukungan kanggo ngganti sektor sing rusak karo data sing ditemtokake.
  • Dhukungan kanggo Klone macem-macem disk lan drive ing kumpulan.
  • Cocog kanggo digunakake minangka alat forensik komputer lan alat panemuan elektronik (utawa e-Discover, eDiscovery).