Apa DataNumen DBF Repair?


# 1 Pamulihan
limpa

10+ Yuta
pangguna

20+ taun saka
pengalaman

Kepuasan 100%
Jaminan

Paseksen Pelanggan Kita

Antarmuka sing Sederhana Sederhana


Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

Fitur Utama ing DataNumen DBF Repair v2.9


  • Dhukungan kanggo Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 lan Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
  • Ndhukung kabeh versi DBF database, kalebu dBASE III, dBASE IV, dBASE 5 kanggo dos, dBASE 5 kanggo Windows, FoxBase, FoxPro, Visual FoxPro, lsp.
  • Dhukungan kanggo ndandani DBF file kanthi mémo utawa kolom data binar sing disimpen ing file DBT utawa FPT.
  • Dhukungan kanggo pamisah DBF file nalika ukurane wis tekan wates sing wis ditemtokake, utamane, dhukungan kanggo mbagi 2GB sing gedhe banget DBF file.
  • Dhukungan kanggo misahake tabel nalika jumlah lapangan entuk jumlah lapangan maksimum sing wis ditemtokake.
  • Dhukungan kanggo ndandani DBF file ing media sing rusak, kayata disket, Zip disk, CDROM, lsp.
  • Dhukungan kanggo ndandani sakumpulan DBF file.
  • Dhukungan kanggo nemokake banjur pilih DBF file sing arep didandani ing komputer lokal.
  • Bisa digunakake minangka alat forensik komputer lan alat panemuan elektronik (utawa alat panemuan elektronik, eDiscovery).
  • Dhukungan integrasi karo Windows Explorer, supaya sampeyan bisa ndandani DBF file kanthi menu konteks Windows Explorer kanthi gampang.
  • Dhukungan operasi seret & culake.
  • Dhukungan baris perintah (prompt DOS).

Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

nggunakake DataNumen DBF Repair kanggo mulihake rusak DBF data


Deleng Tutorial Video (Versi Lengkap)

Nalika database dBase, FoxBase, FoxPro lan Visual FoxPro (.dbf file) rusak utawa rusak lan sampeyan ora bisa mbukak kanthi normal, sampeyan bisa nggunakake DataNumen DBF Repair kanggo mindhai dbf file lan pulih data saka file sabisa.

Start DataNumen DBF Repair.

DataNumen DBF Repair

Catetan: Sadurunge mbalekake rusak utawa rusak dbf ngajukake karo DataNumen DBF Repair, tulung tutup aplikasi liyane sing bisa ngowahi dbf ngajukake.

Pilih sing rusak utawa rusak dbf file sing arep didandani:

Pilih File Sumber

Sampeyan bisa input ing dbf jeneng berkas langsung utawa klik ing Browse tombol kanggo browsing lan pilih file iki. Sampeyan uga bisa klik ing Golek tombol kanggo nemokake dbf file kanggo didandani ing komputer lokal.

Ing kothak combo Pilih Format File Source, sampeyan uga bisa milih format sumber dbf ngajukake Saiki format ing ngisor iki didhukung:

dBASE III
dBASE IV
dBASE 5
FoxBase
FoxPro 2.0
FoxPro 2.5
FoxPro 2.6
Visual FoxPro

Kanthi gawan, format disetel dadi "Deteksi Otomatis" DataNumen DBF Repair bakal ndeteksi format sumber kasebut dbf file lan output sing tetep miturut format sing dideteksi. Nanging, yen file output ora bisa dibukak kanthi sukses dening aplikasi sampeyan, sampeyan bisa nemtokake format kasebut kanggo meksa DataNumen DBF Repair kanggo ngasilake file ing format sing kompatibel karo aplikasi sampeyan.

Kanthi gawan, DataNumen DBF Repair bakal nyimpen tetep dbf database menyang file anyar sing jenenge xxxx_fixed.dbf, ing endi xxxx minangka jeneng sumber dbf ngajukake Contone, kanggo sumber dbf file Rusak.dbf, jeneng gawan kanggo file sing tetep bakal Damaged_fixed.dbf. Yen sampeyan pengin nggunakake jeneng liya, mangga pilih utawa atur miturut:

Pilih File Tujuan

Sampeyan bisa input jeneng file tetep kanthi langsung utawa klik ing Browse tombol kanggo njelajah banjur pilih file sing tetep.

Klik ing Start Ndandani tombol, lan DataNumen DBF Repair bakal start mindhai lan ndandani sumber dbf ngajukake Bar progres

Progress Bar

bakal nuduhake kemajuan perbaikan.

Sawise proses ndandani, yen sumber dbf basis data bisa didandani kanthi sukses, sampeyan bakal bisa ndeleng kothak pesen kaya iki:

Kothak Pesen Sukses

Saiki sampeyan bisa mbukak sing tetep dbf ngajukake karo aplikasi sing cocog.

Informasi liyane


DataNumen DBF Repair 2.9 dirilis tanggal 4 Mei 2021

  • Ndhukung macem-macem basa ing GUI.
  • Dhukungan Spanyol, Prancis, Jerman, Italia, Portugis, Rusia, Jepang, Korea lan Tionghoa Sederhana.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen DBF Repair 2.4 dirilis tanggal 23 Desember 2020

  • Priksa otomatis nganyari produk.
  • Nganyarke kanthi otomatis menyang versi paling anyar.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen DBF Repair 2.2 dirilis tanggal 6 November 2020

  • Nambah tingkat pemulihan.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen DBF Repair 2.1 dirilis tanggal 10 November 2019

  • Rancang ulang mesin perbaikan batch.
  • Dhukungan kanggo nyimpen log perbaikan batch.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen DBF Repair 2.0 dirilis tanggal 24 Agustus 2013

  • Dhukungan Windows 7 lan 8.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen DBF Repair 1.6 dirilis tanggal 24 Maret 2008

  • Dhukungan kanggo pamisah DBF file nalika ukurane tekan wates sing wis ditemtokake.
  • Dhukungan Windows Vista.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen DBF Repair 1.5 dirilis tanggal 12 Juli 2006

  • Dhukungan kanggo nemokake banjur pilih DBF file sing arep didandani ing komputer lokal.
  • Tambahake kontrol liyane kanggo mbalekake file DBT / FPT.
  • Nambah efisiensi mesin pemulihan.

DataNumen DBF Repair 1.4 dirilis tanggal 5 Desember 2005

  • Dhukungan kanggo misahake tabel nalika jumlah lapangan entuk jumlah lapangan maksimum sing wis ditemtokake.
  • Nambah mekanisme laporan kesalahan.
  • Dhukungan kanggo mbalekake kolom binar.
  • Ndandani sawetara bug cilik.