Apa DataNumen Database Recovery?


# 1 Pamulihan
limpa

10+ Yuta
pangguna

20+ taun saka
pengalaman

Kepuasan 100%
njamin

Antarmuka sing Sederhana Sederhana


Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

Fitur Utama ing DataNumen Database Recovery v2.7


  • Dhukungan kanggo Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 lan Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
  • Dhukungan kanggo ndandani Microsoft Access 95 nganti 2016 lan Access kanggo database Office 365 MDB lan ACCDB.
  • Dhukungan kanggo mbalekake struktur lan cathetan tabel ing database Akses.
  • Dhukungan kanggo mbalekake tabel lan cathetan sing wis dibusak ing database Akses.
  • Ndhukung kabeh versi DBF database, kalebu dBASE III, dBASE IV, dBASE 5 kanggo dos, dBASE 5 kanggo Windows, FoxBase, FoxPro, Visual FoxPro, lsp.
  • Dhukungan kanggo ndandani DBF file kanthi mémo utawa kolom data binar sing disimpen ing file DBT utawa FPT.
  • Dhukungan kanggo ndandani file ing media sing rusak, kayata disket, Zip disk, CDROM, lsp.
  • Dhukungan kanggo ndandani kumpulan file sing rusak.
  • Bisa digunakake minangka alat forensik komputer lan alat panemuan elektronik (utawa alat panemuan elektronik, eDiscovery).
  • Dhukungan integrasi karo Windows Explorer, supaya sampeyan bisa ndandani file kanthi menu konteks Windows Explorer kanthi gampang.
  • Dhukungan operasi seret & culake.
  • Dhukungan baris perintah (prompt DOS).

Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas


Informasi liyane


DataNumen Database Recovery 2.7 dirilis tanggal 25 Desember 2020

  • Priksa otomatis nganyari produk.
  • Nganyarke kanthi otomatis menyang versi paling anyar.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Database Recovery 2.5 dirilis tanggal 7 November 2020

  • upgrade DataNumen Access Repair nganti versi 3.1.
  • upgrade DataNumen DBF Repair nganti versi 2.2.

DataNumen Database Recovery 2.4 dirilis tanggal 7 Desember 2019

  • upgrade DataNumen Access Repair nganti versi 2.9.
  • upgrade DataNumen DBF Repair nganti versi 2.1.

DataNumen Database Recovery 2.1 dirilis tanggal 31 Mei 2018

  • upgrade DataNumen Access Repair nganti versi 2.3.

DataNumen Database Recovery 2.0 dirilis tanggal 3 Desember 2013

  • upgrade DataNumen Access Repair nganti versi 2.2.
  • upgrade DataNumen DBF Repair nganti versi 2.0.

DataNumen Database Recovery 1.0 dirilis tanggal 5 April 2006

  • Suite pemulihan basis data terintegrasi. Iku kalebu alat pamulihan kanggo database MS Access sing rusak lan DBF database