Ekstensi File sing Diidini: .jpg, .gif, .jpeg, .png,.zip, .doc, .docx, .xls, .xlsx,.rar,.pdf, .log, .txt, .xml

Ketik karakter sing sampeyan tingali ing gambar ing ngisor iki menyang kothak teks sing kasedhiya. Iki dibutuhake kanggo nyegah pangiriman otomatis.

Batal