$ 199.95 USD

DataNumen Access Repair v2.2
DataNumen Access Repair (DACCR) minangka alat pamulihan Akses paling apik ing saindenging jagad. Nggunakake teknologi canggih kanggo mindhai basis data Microsoft Access sing rusak utawa rusak (.mdb lan file. Accdb) lan mbalekake data sampeyan nganti bisa, mula bisa nyuda kerugian ing korupsi file.