Artikel

 Kepiye cara nemtokake manawa DOLKR bisa ngatasi file folder Outlook (.pst) kanthi sukses, miturut asil sing digawe karo versi demo?

Cukup gunakake versi demo kanggo mbalekake file Outlook PST biasane ing tab "Ndandani". Sawise ...

 Cara supaya versi lengkap saka DataNumen Outlook Repair?

Versi demo bakal ngasilake file PST tetep sing ngemot kabeh pesen sing wis pulih lan liyane ...

 Kepiye cara mulihake data Outlook saka file disk mesin virtual, file cadangan lan file gambar disk?

Mangga waca artikel iki babagan informasi rinci lan instruksi cara mbalekake Outlook ...

 Aku gagal ndandani file folder pribadi (.pst) Outlook karo DataNumen Outlook Repair, kenapa?

Hubungi karo dhukungan teknis: support@datanumen.com. Yen bisa, mangga uga simpen ...

 Apa sing kedadeyan sawise aku ngirim pesen?

Umumé, sampeyan bisa ndownload versi lengkap DOLKR langsung sawise ngirim pesen online ...

 Punapa bedane DataNumen Outlook Repair lan DataNumen Outlook Drive Recovery?

Bedane mung rong produk kasebut yaiku nggunakake data sumber sing beda, ...

 apa DataNumen Outlook Repair?

DataNumen Outlook Repair(DOLKR) (biyen Advanced Outlook Repair) minangka prospek Microsoft paling apik ...

 Nalika aku starMinangka reparasi, aku entuk pesen kesalahan "Utawa ora ana klien mail default utawa klien mail saiki ora bisa memenuhi panjaluk olahpesen. Mangga mbukak Microsoft Office Outlook lan atur minangka klien email default." lan DataNumen Outlook Repair mandheg sekaligus. Kepiye cara ngatasi masalah iki?

DataNumen Outlook Repair mbutuhake 32 bit MAPI diinstal lan disetel kanthi bener ing komputer. Kanggo ...

 Nalika ndandani file PST, aku entuk pesen kesalahan ing log perbaikan "Kesalahan 6: Ora bisa nggawe file PST tujuan. Xxxxxxx. Yen sampeyan wis nginstal Outlook 2000 utawa versi sadurunge, priksa manawa wis diinstal ing mode Perusahaan utawa Workgroup. Kanggo versi Outlook 2002 lan versi luwih anyar, priksa manawa komponen Exchange Server ora diinstal ing komputer saiki. Sampeyan uga bisa ngrujuk ing FAQ ing dokumen pitulung kanggo informasi lengkap. ". Kepiye cara ngatasi masalah iki?

Kesalahan iki kedadeyan nalika subsistem MAPI ing komputer sampeyan ora diinstal utawa dikonfigurasi ...

 Jinis file folder Outlook (.pst) sing endi sing bisa DataNumen Outlook Repair ndandani?

DataNumen Outlook Repair ndhukung ndandani file folder Pribadi (.pst) sing digawe dening Microsoft ...

 Napa badan sawetara pesen sing dibalekake kosong?

Nalika nggunakake DataNumen Outlook Repair lan DataNumen Exchange Recovery, kadang sampeyan bisa nemokake ...