Artikel

 Kepiye cara nemtokake manawa DPPTR bisa ndandani file PPTX kanthi sukses, miturut asil sing digawe karo versi demo?

Cukup gunakake versi demo kanggo ndandani arsip PPTX biasane ing tab "Ndandani". Yen bisa ...

 Cara supaya versi lengkap saka DataNumen PowerPoint Recovery?

Versi demo bakal nuduhake laporan kabeh barang sing bisa dibalekake ing arsip PPTX, nanging bakal ...

 Kepiye cara ndandani file PPTX sing dibentang?

Kanggo ndandani file PPTX sing dibayangake (nganggep jeneng file 'myspan.PPTX'), coba tindakake kaya ing ngisor iki: ...

 Kepiye cara ndandani file PPTX pamisah?

Data internal lan struktur file PPTX sing dipisah padha karo sing dibandhingake karo PPTX ...

 Aku gagal ndandani file PPTX karo DataNumen PowerPoint Recovery, kenapa?

Hubungi dhukungan teknis: support@datanumen.com . Yen bisa, mangga uga simpen ndandani ...

 File PPTX sing tetep isih duwe kesalahan nalika nyoba ngekstrak, kenapa?

Yen data PPTX rusak sebagian, beda aplikasi, kayata DPPTR lan WinZip may ...

 Apa sing kedadeyan sawise aku ngirim pesen?

Umumé, sampeyan bisa langsung ndownload versi lengkap DPPTR sawise ngirim pesen online ...

 apa DataNumen PowerPoint Recovery?

DataNumen PowerPoint Recovery(DPPTR) minangka alat sing kuat kanggo ndandani file PPTX sing rusak lan Self ...

 Apa jinis PPTX lan SFX sing bisa DataNumen PowerPoint Recovery ndandani?

DataNumen PowerPoint Recovery(DPPTR) ndhukung kabeh versi format PPTX (nganti Format File PPTX ...