Artikel

 Kepiye cara nemtokake manawa DWORDR bisa ndandani file Word utawa docx Word kanthi sukses, miturut asil sing digawe karo versi demo?

Cukup gunakake versi demo kanggo ndandani file doc biasane ing tab "Ndandani". Yen bisa ...

 Cara supaya versi lengkap saka DataNumen Word Repair?

Versi demo bakal nglebokake teks demo menyang dokumen Word sing wis pulih. Kanggo ngilangi demo ...

 Aku gagal ndandani dokumen Word karo DataNumen Word Repair, kenapa?

Hubungi dhukungan teknis: support@datanumen.com. Yen bisa, mangga uga simpen ndandani ...

 Apa sing kedadeyan sawise aku ngirim pesen?

Umumé, sampeyan bisa ndownload versi lengkap DWORDR sanalika sawise ngirim online ...

 apa DataNumen Word Repair?

DataNumen Word Repair (DWORDR) (biyen Advanced Word Repair) minangka alat pemulihan Tembung sing kuat ....

 Jinis dokumen Word sing bisa DataNumen Word Repair ndandani?

DataNumen Word Repair ndhukung ndandani Microsoft Word 6.0, 95, 97, 2000, XP, 2003, 2007, 2010 ...