Artikel

 Kepiye cara nemtokake manawa DEXCELR bisa ndandani file Excel kanthi sukses, miturut asil sing digawe karo versi demo?

Cukup gunakake versi demo kanggo ndandani file biasane ing tab "Ndandani". Yen bisa ...

 Cara supaya versi lengkap saka DataNumen Excel Repair?

Versi demo bakal nuduhake pratinjau buku kerja sing wis pulih, nanging ora bakal ngasilake ...

 Aku gagal ndandani file Excel karo DataNumen Excel Repair, kenapa?

Hubungi dhukungan teknis: support@datanumen.com . Yen bisa, mangga uga simpen ndandani ...

 Apa sing kedadeyan sawise aku ngirim pesen?

Umumé, sampeyan bisa ndownload versi lengkap DEXCELR sanalika sawise ngirim online ...

 apa DataNumen Excel Repair?

DataNumen Excel Repair(DEXCELR) (biyen Advanced Excel Repair) minangka alat sing kuat kanggo ndandani ...

 Jinis file Excel sing bisa DataNumen Excel Repair ndandani?

DataNumen Excel Repair ndhukung kanggo ndandani file xls lan xlw ing Excel versi 3, 4, 5, 95, 97, ...