Artikel

 Cara supaya versi lengkap saka DataNumen Database Recovery?

Rega kanggo versi lengkap (lisensi siji) yaiku USD 199.95. Mangga klik ing kene kanggo pesen saiki utawa ...

 Apa sing kedadeyan sawise aku ngirim pesen?

Umumé, sampeyan bisa ndownload versi lengkap DDBR langsung sawise ngirim pesen online ...

 apa DataNumen Database Recovery?

DataNumen Database Recovery(biyen Advanced Database Recovery) minangka pamulihan database sing kuat ...