Artikel

 Kepiye cara nemtokake manawa DACCR bisa ndandani database Microsoft Access kanthi sukses, miturut asil sing digawe karo versi demo?

Cukup gunakake versi demo kanggo ndandani file database biasane ing tab "Ndandani". Yen bisa ...

 Cara supaya versi lengkap saka DataNumen Access Repair?

Versi demo bakal nuduhake pratinjau tabel sing wis pulih lan obyek liyane ing basis data, ...

 Aku gagal ndandani database Microsoft Access karo DataNumen Access Repair, kenapa?

Hubungi karo dhukungan teknis: support@datanumen.com. Yen bisa, mangga uga simpen ...

 Apa sing kedadeyan sawise aku ngirim pesen?

Umumé, sampeyan bisa ndownload versi lengkap DACCR langsung sawise ngirim pesen online ...

 apa DataNumen Access Repair?

DataNumen Access Repair (DACCR) (biyen Advanced Access Repair) minangka pamulihan Akses sing kuat ...

 Apa jinis database Akses Microsoft sing bisa DataNumen Access Repair ndandani?

DataNumen Access Repair ndhukung kanggo ndandani database Microsoft Access 95to 2013.