Artikel

 Aku gagal mbusak file / folder ing DataNumen NTFS Undelete, kenapa?

Hubungi karo dhukungan teknis: support@datanumen.com. Yen bisa, mangga uga simpen ...

 apa DataNumen NTFS Undelete?

DataNumen NTFS Undelete (DNTU) minangka alat sing kuat kanggo mbalekake file lan folder sing wis dibusak NTFS...

 Versi endi saka NTFS sistem bisa DataNumen NTFS Undelete nyokong?

DataNumen NTFS Undelete(DNTU) ndhukung kabeh versi NTFS Sistem.