Artikel

 Cara supaya versi lengkap saka DataNumen Data Recovery?

Versi demo bakal mindai drive sampeyan lan nggoleki file lan folder sing bisa pulih, banjur dhaptar ...

 Aku gagal mbalekake file / folder karo DataNumen Data Recovery, kenapa?

Hubungi karo dhukungan teknis: support@datanumen.com. Yen bisa, mangga uga simpen ...

 Versi demo ora ngasilake file lan folder sing dibalekake. Kepiye aku ngerti manawa bisa ngasilake file lan folder kasebut kanthi sukses?

Sampeyan bisa nggunakake versi demo kanggo mindhai drive lan nggoleki lost lan mbusak file lan ...

 Apa sing kedadeyan sawise aku ngirim pesen?

Umumé, sampeyan bisa ndownload versi lengkap DDR sawise ngirim pesen online ...

 apa DataNumen Data Recovery?

DataNumen Data Recovery (DDR) minangka alat sing kuat kanggo pulih lost lan mbusak file lan folder ing ...

 Sistem file sing bisa DataNumen Data Recovery nyokong?

DataNumen Data Recovery(DDR) ndhukung kabeh jinis sistem file, kalebu FAT, FAT32, NTFS...