Artikel

 Kepiye cara nemtokake DPSDR bisa ndandani Adobe PSD file gambar (.PSD, .PDD) file sukses, miturut asil sing digawe versi demo?

Cukup gunakake versi demo kanggo ndandani PSD dokumen biasane ing tab "Ndandani". Yen bisa ...

 Cara supaya versi lengkap saka DataNumen PSD Repair?

Versi demo bakal nuduhake pratinjau gambar sing wis pulih kanggo saben lapisan ing PSD...

 Aku gagal ndandani Adobe PSD file gambar (.PSD, .PDD) ngajukake karo DataNumen PSD Repair, kenapa?

Hubungi karo dhukungan teknis: support@datanumen.com . Yen bisa, mangga uga simpen ...

 Apa sing kedadeyan sawise aku ngirim pesen?

Umumé, sampeyan bisa ndownload versi lengkap saka DPSDR sanalika ngirim pesenan online ...

 apa DataNumen PSD Repair?

DataNumen PSD Repair(DPSDR) (biyen Advanced PSD Repair) minangka alat sing kuat kanggo pulih korup ...

 Jinis gambar Photoshop (.PSD, .PDD) file bisa DataNumen PSD Repair ndandani?

DataNumen PSD Repair ndhukung kanggo ndandani Photoshop PSD lan file gambar PDD sing diproduksi kabeh ...