Artikel

 Kepiye cara nemtokake DPDFR bisa ndandani Adobe PDF file (.PDF) file sukses, miturut asil sing digawe versi demo?

Cukup gunakake versi demo kanggo ndandani PDF dokumen biasane ing tab "Ndandani". Yen bisa ...

 Cara supaya versi lengkap saka DataNumen PDF Repair?

Versi demo bakal nuduhake pratinjau sing wis pulih PDF dokumen, nanging ora bakal ngasilake ...

 Aku gagal ndandani Adobe PDF file (.PDF) file karo DataNumen PDF Repair, kenapa?

Hubungi karo dhukungan teknis: support@datanumen.com . Yen bisa, mangga uga simpen ...

 Apa sing kedadeyan sawise aku ngirim pesen?

Umumé, sampeyan bisa ndownload versi lengkap saka DPDFR sanalika ngirim pesenan online ...

 apa DataNumen PDF Repair?

DataNumen PDF Repair(DPDFR) (biyen Advanced PDF Repair) iku kuat PDF alat pemulihan. Iku ...

 Jinis Adobe sing endi PDF file (.PDF) file bisa DataNumen PDF Repair ndandani?

DataNumen PDF Repair ndhukung kanggo ndandani Kabeh versi Acrobat PDF file.