Artikel

 Cara nemtokake manawa DORCR bisa ndandani sandi DBF file sukses, miturut asil sing digawe versi demo?

Cukup gunakake versi demo kanggo ndandani DBF arsip biasane ing tab "Ndandani". Yen bisa ...

 Cara supaya versi lengkap saka DataNumen Oracle Recovery?

Versi demo bakal nuduhake laporan kabeh item sing bisa dibalekake ing DBF arsip, nanging ora bakal ...

 Cara ndandani sing wis diramal DBF ngajukake

Kanggo ndandani sing dibenthang DBF file (nganggep jeneng file 'myspan.DBF'), tulungana ing ngisor iki: 1 ....

 Cara ndandani pamisah DBF ngajukake

Data internal lan struktur pamisah DBF file padha karo file sing dibentang DBF file ....

 Aku gagal ndandani DBF ngajukake karo DataNumen Oracle Recovery, kenapa?

Hubungi dhukungan teknis: support@datanumen.com . Yen bisa, mangga uga simpen ndandani ...

 Sing tetep DBF file isih duwe kesalahan nalika nyoba ngekstrak, kenapa?

If DBF data rusak sebagian, macem-macem aplikasi, kayata DORCR lan WinZip may ...

 Apa sing kedadeyan sawise aku ngirim pesen?

Umumé, sampeyan bisa ndownload versi lengkap DORCR langsung sawise ngirim pesen online ...

 apa DataNumen Oracle Recovery?

DataNumen Oracle Recovery(DORCR) minangka alat sing kuat kanggo ndandani korupsi DBF file lan Self ...

 Jinis endi DBF lan SFX bisa DataNumen Oracle Recovery ndandani?

DataNumen Oracle Recovery(DORCR) ndhukung kabeh versi DBF format (nganti DBF Format File ...