Artikel

 DDBFR ndandani ing DBF file sukses, nanging kenapa aku isih ora bisa mbukak tetep DBF ngajukake

Ana telung kemungkinan kanggo kahanan iki, kaya ing ngisor iki: · Sampeyan DBF file digawe dening siji ...

 ora DataNumen DBF Repair dhukungan kanggo ndandani a DBF ngajukake karo kolom data memo utawa binar?

Ya, DataNumen DBF Repair ndhukung kanggo ndandani a DBF ngajukake karo mémo utawa kolom data binar. Dene ...

 Cara supaya versi lengkap saka DataNumen DBF Repair?

Versi demo bakal nuduhake laporan sing ngemot kabeh cathetan sing wis dibalekake, nanging ora bakal ...

 Aku gagal ndandani DBF ngajukake karo DataNumen DBF Repair, kenapa?

Hubungi karo dhukungan teknis: support@datanumen.com . Yen bisa, mangga uga simpen ...

 Versi demo ora ngasilake file tetep. Kepiye aku ngerti manawa bisa ndandani file kanthi sukses?

Sanajan versi demo ora ngasilake file tetep, bisa ndandani file lan lapor kabeh ...

 Apa sing kedadeyan sawise aku ngirim pesen?

Umumé, sampeyan bisa ndownload versi lengkap saka DDBFR sanalika ngirim pesenan online ...

 apa DataNumen DBF Repair?

DataNumen DBF Repair (DDBFR) (biyen Advanced DBF Repair) minangka alat sing kuat kanggo ndandani ...

 Jinis endi DBF file bisa DataNumen DBF Repair ndandani?

DataNumen DBF Repair (DDBFR) ndhukung kabeh versi DBF format, kalebu dBASE, FoxBase, ...

 Napa akeh kolom tanggal ing basis data sing wis didandani disetel menyang 1900-01-01?

Yen kolom tanggal ing basis data asli ora valid, DataNumen DBF Repair bakal disetel maneh menyang ...