Artikel

 Kepiye carane aku ngerti manawa piranti lunak bisa ndandani file database MDF (.mdf) kanthi sukses nganggo versi demo gratis?

Nalika nggunakake versi demo, sawise proses ndandani, yen file sampeyan bisa pulih, sampeyan bakal ...

 Cara supaya versi lengkap saka DataNumen SQL Recovery?

Versi demo bakal nuduhake kabeh data sing bisa dibalekake ing database rusak, nanging ora bakal output ...

 Aku gagal ndandani file MDF karo DataNumen SQL Recovery, kenapa?

Hubungi dhukungan teknis: support@datanumen.com . Yen bisa, mangga uga simpen ndandani ...

 Apa sing kedadeyan sawise aku ngirim pesen?

Umumé, sampeyan bisa langsung ndownload versi lengkap DSR sawise ngirim pesen online ...

 apa DataNumen SQL Recovery?

DataNumen SQL Recovery(DSR) minangka alat sing kuat kanggo ndandani file MDF sing rusak. Sampeyan bisa pulih ...

 Jinis file MDF sing bisa DataNumen SQL Recovery ndandani?

DataNumen SQL Recovery(DSR) ndhukung SQL Server Format MDF 2005, 2008, 2008 R2, 2012 lan 2014.