Artikel

 Kepiye cara nemtokake DRAR bisa ndandani sandi RAR utawa arsip SFX sukses, miturut asil sing digawe versi demo?

Cukup gunakake versi demo kanggo ndandani RAR utawa arsip SFX biasane ing tab "Ndandani". Yen ...

 Cara supaya versi lengkap saka DataNumen RAR Repair?

Versi demo bakal nglaporake kabeh file sing bisa dibalekake ing RAR file, nanging ora bakal output ...

 Aku gagal ndandani RAR ngajukake karo DataNumen RAR Repair, kenapa?

Hubungi dhukungan teknis: support@datanumen.com . Yen bisa, mangga uga simpen ndandani ...

 Apa sing kedadeyan sawise aku ngirim pesen?

Umumé, sampeyan bisa ndownload versi lengkap saka DRAR sanalika sawise ngirim pesen online ...

 apa DataNumen RAR Repair?

DataNumen RAR Repair(DRAR) (biyen Advanced RAR Repair) minangka alat sing kuat kanggo ndandani korupsi utawa ...

 Apa tegese status sing bisa dibalekake ing laporan demo?

Ing laporan demo, yen status file sing bisa dibalekake "Fully Recoverable", kabeh data ing ...

 Jinis endi RAR lan file SFX bisa DataNumen RAR Repair ndandani?

DataNumen RAR Repair ndhukung kanggo ndandani RAR lan file SFX digawe dening macem-macem versi WinRAR...