Artikel

 Cara supaya versi lengkap saka DataNumen TAR Repair?

Versi demo bakal nglaporake kabeh barang sing wis pulih ing TAR arsip, nanging ora bakal ngasilake ...

 Aku gagal ndandani TAR ngajukake karo DataNumen TAR Repair, kenapa?

Hubungi dhukungan teknis: support@datanumen.com. Yen bisa, mangga uga simpen ndandani ...

 Versi demo ora ngasilake file tetep. Kepiye aku ngerti manawa bisa ndandani file kanthi sukses?

Sanajan versi demo ora ngasilake file sing bener, bisa ndandani file lan ...

 Apa sing kedadeyan sawise aku ngirim pesen?

Umumé, sampeyan bisa ndownload versi lengkap saka DTAR sanalika sawise ngirim pesen online ...

 apa DataNumen TAR Repair?

DataNumen TAR Repair(DTAR) (biyen Advanced TAR Repair) minangka alat sing kuat kanggo ndandani ...

 Jinis endi TAR file bisa DataNumen TAR Repair ndandani?

DataNumen TAR Repair(DTAR) ndhukung kanggo ndandani Unix standar TAR file.