Artikel

 Kepiye cara nemtokake DZIPR bisa ndandani sandi Zip file sukses, miturut asil sing digawe versi demo?

Cukup gunakake versi demo kanggo ndandani Zip arsip biasane ing tab "Ndandani". Yen bisa ...

 Cara supaya versi lengkap saka DataNumen Zip Repair?

Versi demo bakal nuduhake laporan kabeh item sing bisa dibalekake ing Zip arsip, nanging ora bakal ...

 Cara ndandani sing wis diramal zip ngajukake

Kanggo ndandani sing dibenthang zip file (nganggep jeneng file 'myspan.zip'), tulungana ing ngisor iki: 1 ....

 Cara ndandani pamisah zip ngajukake

Data internal lan struktur pamisah Zip file padha karo file sing dibentang Zip file ....

 Aku gagal ndandani Zip ngajukake karo DataNumen Zip Repair, kenapa?

Hubungi dhukungan teknis: support@datanumen.com . Yen bisa, mangga uga simpen ndandani ...

 Sing tetep Zip file isih duwe kesalahan nalika nyoba ngekstrak, kenapa?

If Zip data rusak sebagian, macem-macem aplikasi, kayata DZIPR lan WinZip may ...

 Apa sing kedadeyan sawise aku ngirim pesen?

Umumé, sampeyan bisa ndownload versi lengkap saka DZIPR sanalika ngirim pesenan online ...

 apa DataNumen Zip Repair?

DataNumen Zip Repair(DZIPR) (biyen Advanced Zip Repair) minangka alat sing kuat kanggo ndandani ...

 Jinis endi ZIP lan SFX bisa DataNumen Zip Repair ndandani?

DataNumen Zip Repair(DZIPR) ndhukung kabeh versi Zip format (nganti ZIP Format File ...